GM Plaza & kedai mamak....

pic ..jumaat lepas
kan before gie lunch kat pizza hut hari tu
Mummy Ayu ada mention..kami ada gie GM Plaza jab
bukan GM Klang
gie GM kat lorong haji taib tu jer
diaorang kata GM kat sini tak la sebesar & sebest GM kat Klang tu
tapi..ok ok la
emm..Net yg nak gie
tapi dia tak beli apa2 pun
Mummy Ayu saja je nak tgk 2kan baju for Ian & Iris
tapi tak banyak sgt choice
so...dr balik tangan kosong
Mummy Ayu beli sorang sehelai
tshirt
satu for Ian & satu for Iris
nie plak pic semalam
balik dr Nilai
singgah kedai mamak kat area umah tu
tapau dinner (malas & penat nak masak)
saja snap2....ngan baju baru
Iris ngan Mummy
suka dia baju nie
sbb banyak batu2...
Abang Ian..ok
control macho la tu
and..semalam 3 of us..in black
:-)


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. teringin nk gie GM plaza sbb ramai org kate kat sana murah2..tp smp skang x kesampaian..hehe..

    ReplyDelete
  2. smart la ed hardy iris tu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...