Finally......

baru teringat nak share satu cita kat sini
1st ly..lega sangat2
alhamdulillah...
and finally
emm..mesti ramai yg tertanya2..
apa yg finally tu?
ok..bagi yg selalu jengah ke sini
maybe dah tau dah and ingat lagi kot
pasal 'SIT'
apa tu?
bukan duduk
tapi...SIT ini..
v
v
v
v
v
story nya ada kat sini & sini
yup..ular sawa
eiiii...scary + geli + tak suka
semua ada
tapi nak buat mcm mana
takkan pasal binatang nie Mummy Ayu nak gaduh2 ngan hubby kan?
so....akhirnya..
ahad lepas SIT nie telah pun kembali..
bukan kembali .means mati
tapi kembali ke tuan asalnya
tu yg finally and alhamdulillah sgt..sgt
syukur
ahad lepas Didi bawak SIT ke tempat kerja dia
and pulangkan balik kat kawan dia
sukanya..
tapi dalam suka2 tu
kena gak la naik satu keta ngan ular tu
ular duduk belakang ngan Ian
dlm bekas dia la
Ian...berani tul
sbb mula2 Mummy Ayu kata biarla ular tu kat depan
Mummy ngan Ian & Iris kat belakang
Didi kata..dah letak..
Ian pun..relax jer
tu yg dia siap leh pegang2 la
Mummy...?
ada ker pegang2 or amik gambar?
jgn harap..
tak suka..tak suka & tak nak
Iris pun mcm Mummy..
Didi...of coz la
see......siap leh belit kat leher
eiiii...
and syukur sgt sbb dah takde dah ular kat umah Mummy Ayu
and Didi siap cita
ular tu tak nak bila tuan dia pegang
nak kat Didi jer
and tanya Mummy tak sedih ker?
nak tau jawapan Mummy Ayu??
"rasa nak buat kenduri kesyukuran jer"
marah Didi
he he he
and now Sit pun dah dapat rumah baru yg besar & selesa
sbb Didi kasi aquarium lama kitaorg yg kat umah lama tu
selesa la Sit tu nak berlingkar
eeeiiiiiii...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. bagi rm1000 pun along x nak..yew..geli....

    ReplyDelete
  2. eeeeeee......gelinye tgk ular..xsukeeeee..

    ReplyDelete
  3. WAH FINALLY JUMPA SEMULA DGN TUANNYA

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...finally! mmg legaaaaaaaa...hehe..

    geli =P

    ReplyDelete
  5. akirnya, kembali ke tuannya.

    ReplyDelete
  6. wahhh saya suka tp En asben geli..saya blh pegang, tahap nak letak kat leher tu en Asben tak bagi..kawan En Asben ternak ular sawa nie..ulor dia cantik2..ada yg albino ada yg katik la..mcm2..

    ReplyDelete
  7. alalala say apun meremang...eeee...saya mmg takut ngan ular heheheh

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...