Kau, Aku, Kita

dah abis dah baca..
suka..suka..
Kau, Aku, Kita
best!!!
baca sinopsis kat belakang dulu
and....kalu nak baca online pun boleh..
tapi tak abis tau kalu kat online
sbb dah jadi novel..
sinopsis versi Mummy Ayu plka
Kau, Aku, Kita mengisahkan Iman Firdaus..
seorang gadis muda..19 tahun
terpaksa memikul tanggungjawan sbg anak sulung
jaga 4 lagi adik2 lelaki dia
setelah kedua ibu bapa mereka meninggal dunia
terpaksa berhadapan dgn Ah Long
sbb abah dia pinjam duit
mana nak bayar hutang,
mana nak cari keja,
mana nak jaga adik2 lagi
dlm kesusahan itu
tiba2 dia terjumpa dgn Iman Firdaus
pelakon lelaki yg dikenali ramai....sbg Aus
nama sama...
Aus menghulurkan bantuan
tapi sbg balasan
Iman harus berkahwin dgn Aus
mengenangkan nasib dia..dia pun bersetuju
nasib adik2 mula berubah
makan, minum, pelajaran..semua terurus
tapi Iman & Aus masih tak sehaluan
gaduh memanjang
Reen....bekas kekasih Aus pun cuba merebut cinta semula
Iman..merajuk...
but akhirnya...
of coz la happy kan

best la..
novel yg ringan
buat kita tersenyum sambil baca
best!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. dah baca novel ni.. best! santai aje..


    tapi ade part sedih yg dia cerita pasal kehidupan Iman yg susah

    ReplyDelete
  2. hurmmm akk x minat sgt baca novel
    tapi kalau dpt akk baca sinopsis belakang aje lepas tuu bg kat along akk bacee ;)

    ReplyDelete
  3. rajin betul la kak ayu ni bace novel!! kite mmg malas nak bace

    ReplyDelete
  4. thanks kak sebab dapatkan KAU AKU KITA ni dan suka.
    hehe... ^^

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...