Pasport dah, Galaxy Tab dah, now...I Phone....cayalah!

assalamualaikum..
morning semua
pagi nie hujan...
kalu la cuti..best nya..
zzzzzzzzzzzzz

just wanna share this with kengkawan
cute kan?
nak tau detail..
jengah la ke sini





























mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

14 comments:

  1. wah so cute la ayu...blog ayu ni dah jadi cam duta kad kahwin dah ni...

    ReplyDelete
  2. kreatip..digi sponsor ker...hehe...comel bangat..
    pasni org siap letak gps kt kad snng org nk carik rumah pengantin...hehe

    ReplyDelete
  3. cantik betul.
    boelh la buat bisnes wedding lepasni

    ReplyDelete
  4. invitation kad ke ni dear,omg..kreatifnya...

    cantik lak tu..hihi

    ReplyDelete
  5. Asslamualaikum WBT Mummy Ayu..

    First of all, terima kasih tak terhingga kepada tuan tanah blog yg cantik ni kerana buat post mengenai kad kami di Mosum Art Design.

    Untuk makluman kami sedang mengadakan promosi harga runtuh dengan harga bermula RM1 sahaja untuk kad kreatif ni!..

    Terima kasih Mummy Ayu...!

    Entri terkini:PROMOSI!PROMOSI!PROMOSI!BETUL-BETUL MURAH!INI BUKAN COOOBAAN..

    ReplyDelete
  6. kreatifnya.. nnt taun dpn kawin adik nk suh buat camni la ;)

    ReplyDelete
  7. sangat kiut & sangat kreatif la...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...