Dubu-dubu....lunch tadi

ok..masuk dah citer lunch kami tadi
nie kira 1st time la makan kat Dubu-dubu nie
sampai2 jer
terus snap enterance
sampai ada 2 org budak nie
tengok..apa yg Mummy Ayu snap
he he he...
us...at the entrance
bersemangat nie..nak makan apa la yer agaknya kami
and the menu..
tgk..emm...apa nie?
tapi kami order jer
Net .... Beef Bulgogi
Mummy Ayu ..... BBQ Galbi
lama gak la tunggu
baru minuman sampai
tak ingat la plak nama dia
and lama lagi tunggu
baru sampai makanan Net
beef bulgagi

and Net dok makan penuh adap
tapi makanan Mummy Ayu lum sampai lagi
dok la layan nie
konsert group K Pop
emm..tak minat la
minta tgk citer korea jer
dah separuh Net makan
baru makanan Mummy Ayu sampai
BBQ Galbi
control..walalupun lapar tu
dah la Mummy Ayu memang tak terror makan ngan chopstick
nasib ada sudu panjang tu
BBQ Galbi
cedap but liat sikit
jenuh gak la nak makan
nasi dia
tak tau la beras apa
ok la..
rasa mcm nasi biasa jer
cuma tawar
ada taugeh, kimci, ngan pickle
ok la...
keseluruhannya..
ok la
but..tak dtg lagi dah kot
mcm tak leh masuk jer ngan menu2 dia
kalu nak makan korea..gie seoul garden jer la yer Net
nak balik tu
ada la segala macam menu dia
dia buat display kat situ
sesapa nak try..boleh la ke Dubu-dubu

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. 1st time dengar nama restoran ni..

    ReplyDelete
  2. nama restoran nk dkt bubor:-p tgk menu mcm tk brp kena ngan tekak je

    ReplyDelete
  3. nape restoran ni mmg pelik!! and nasik die pon nampak pelik

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...