suka sangat sbb dapat gak buat niee...

mood ~
suka sangat
sbb...memang dah lama nak frame kan gambar2 nie
and finally
dapat gak
mula2 email kat Cute Mum
ingat nak print besar mcm dia buat tu
tapi size gambar tu tecik
so..tak dapat la
sekali jumpa FB nie
so....pilih2 gambar
and dah ciap...
buat 2 set
yg satu set lagi
otw
suka sgt sbb memang nak suka sgt ngan PS white studio nie
tak sabar nak gantung kat dinding
kengkawan..kalu nak jugak
offer nie still open until end of april
set nie cuma RM 80
jengah2 la ke Airis Wall Deco

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. coll frame ni
    aku pn mcm nk buat
    tp kena buat proper ps dulu la

    ReplyDelete
  2. coll frame ni
    aku pn mcm nk buat
    tp kena buat proper ps dulu la

    ReplyDelete
  3. 80 untuk brape set gambar mummy??bg info ek..nak tau gak,..macam minat je

    ReplyDelete
  4. cantik la frame nie..mcm minat jugak jer..

    ReplyDelete
  5. Bekenan sungguh dgn pic Ayu ni, sy pun tempah jgk kat AWC, pun da siap tp blm collect...hehe

    Nk bt camni kn ada pic yg ceria br cantik, tmbh2 bcground warna putin...fuh! naik berseri..

    ReplyDelete
  6. alamak..nice!!!zt mmg tingin nk buat camni..tq ayu btau order kt mane ;)

    ReplyDelete
  7. cantiknyeee. akan dipikirkan utk umh baru nanti

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...