5th session ~ malu la plak...

ok.....last entry pasal masak2 weekend lepas
menu ke 5
Kek Coklat
yg nie start pun dah petang ahad tu
sbb semangat nak try resepi baru..
and bahan2 pun dah beli
so.....try gak buat
walapu dah mcm malas jugak....
bancuh2....siap..
masuk oven...
masak 45 minit...tak ok lagi
tambah lagi masa.....
tak jugak
last2..after 1 1/2 hour
tgk mcm dah ok...
sekali potong2...
alamak..tak jadi la pulak....
he he he...
tak tau la resepi salah ker
Mummy Ayu salah ker
atau.....dah penat sgt kot..
apa pun..kek tu tak jadi
so..tak yah la share resepi
sbb tak jadi..he he he...
malu kan?
korang ..ada tak try2 resepi tak jadi?
frust kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. selau jer ayu aku pun jdi gitu
    tensen betul
    nak2 klu ade gangguan asakr 2 org tu..
    mgm tak jdik lansung.
    mencikkkkkkkkkk!
    hb kat sini

    ReplyDelete
  2. sedapnyer..rajin ayu duk kat dapur yer

    ReplyDelete
  3. mmg frust kalo kita masak2 pastu x menjadi plak...x per pasni cuba lg, usaha tangga kejayaan =)

    ReplyDelete
  4. hehehe sori nk gelak..ekekke:D..xpe cuba lagi..:p

    ReplyDelete
  5. masak x jd satu hal.. orang x makan 1 hal gak.. last2 tunjuk kat secret recipe mesti punya jadik.. isshh

    ReplyDelete
  6. he3 penah gak ayu wat sesuatu x jadik ... ikutkan hati mmg maleh nak wat2 dah tp mak zura mesti bising katanye x slh kalo wat smpi jadik ... he3

    ReplyDelete
  7. rugi bahan tu!!! he he....
    (tukang masak yang kedekut)

    ReplyDelete
  8. ada yg terlebih ni ayu.. slalu klau terkurang cake jd ala2 biskut cikit.. tp klau mcm ni rasa terlebih.. biasa la nureen pon sama sbb kita jarang2 buat kan :)

    ReplyDelete
  9. hehhee..na mmg slalu je buat resepi pastu tak jadi..last2 buang..kalau mak kite laa..dengar je nak buat kuih..geleng kepala je laa..sbb dah tauu..bukan reti sgt

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...