Love Nora xoxo vs PS I Love you

citer nie punya pasal la
semalam tgk bola kejab2 jer..
tapi memang nak tgk citer nie
walaupun ulangan yg ke berapa kali
sbb lum tgk lagi..
citer apa..?
LOVE, NORA

sinopis skt...
"Love, Nora memaparkan pasangan romantis suami isteri,
Raul dan Nora yang ternyata mencintai satu sama lain.
Tetapi sejurus kemudian, Nora menyedari dirinya sakit tenat,
lalu dia menulis email penuh cinta
untuk memenangkan dan menghibur hati suaminya sesaat setelah tiba ajalnya nanti.

Raul tertekan dan seakan tidak mampu meneruskan hidupnya.
Tetapi tanpa disangka,
Raul mula terima ketibaan kiriman email tercinta dari Nora,
Raul mula menampakkan semangat untuk terus menikmati hidup bahagia

Dapatkah Raul bangkit semula dari kesedihan
dengan bantuan catatan-catatan dari Nora yang penuh cinta,
sokongan dari keluarga, sahabat?
Adakah Raul menemui semua keyakinan diri and jatuh cinta kembali?"
~~~
citer nie ada iras2 & byk gak persamaan dgn citer PS I Love You..
tapi..of coz la..PS I Love You tersangat2 la best..
pernah gak buat review dulu kat sini
~~~
tgk citer Love, nora..tak nangis sekali pun
tapi masa tgk PS I Love You..banyak kali nangis
and bila tgk lagi dan lagi dan lagi
pun still nangis dan nangis dan nangis...
apa pun..ok la citer Love, Nora tu
and diaorg shooting kat Scrumptious
chewah....
korang pernah tgk tak tak citer Love, Nora nie
and PS I Love You?
apa komen korang pula???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. cam best je citer ni hehhe kita xleh layan astro xde kat umah huhuhu..

    ReplyDelete
  2. tengok trailer mcm best tp x phm apa bnd la cita ni...

    PS I LOVE YOU pn x pnh tgk.
    nak download la...
    hehehe...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...