Blogwalking malam2 plak sekarang............

as salam....
good morning kengkawan semua
dah sarapan?
banyak kerja ari nie?
Mummy Ayu...still kat umah kat seremban
semalam sms kat boss...
"kalu saya nak sambung cuti 1 hari lagi boleh tak?"
sms kul 8 lebih..kul 9 lebih baru dia balas.."ok"
"tq so much la"
so..here I am still cuti
Ian pun dah makin banyak bintat2 nya
so...sian plak nak tinggal dua2 kat Ibu
so...esok baru keja....
~~~
so...bila cuti2 nie...
rutin berblog pun berbeza
malam..bila Ian & Iris dah lena..baru leh BW
baru leh jengah umah kengkawan dgn aman..
siang..curi2 kejab la...sambil2 ngan Ian & Iris tu
tu pun..confirm Ian suruh cepat
sbb dia nak main game
Iris plak..nak berkepit jer....
and mlm jugak la...baru leh buat entry...
autopublish la......tambah2 untuk entry pagi2 tu
entry ptg2 plak...buat tengah hari..kena express punya
nak buat mcm mana...
sbb.....
kengkawan?
love blogging tak???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. ohh sure lah dikk ..s ejak addicted nie ekekek x leh miss .. cuma weekand je lah slow .. kena spend time ngan anak2 lak .

    akak bw nie kalau x di office di rumah lah .. tapi bila mlm tuu lebihkan buat entry untuk auto publish esoknyaa :)

    ReplyDelete
  2. i love but sejak dua menjak ni, makin kurang la mood berBW..mungkin faktor pembawakan jugak kot..hee~ ditmbh pulak lappy tak bleh on..huu~ opis dh limit time to BW..hu~

    morning~

    hope anak2 cepat sihat ek..takecare~

    ReplyDelete
  3. love blogging too. blogwalking as well. tapi tu la kan, selalu takde masa. huhuhu

    ReplyDelete
  4. wah bestnya cuti2 malaysia...sian Ian & Iris, hope cepat sembuh k

    ReplyDelete
  5. harap2 jumaat nie ko ada lah :)

    ReplyDelete
  6. yup! kadang-kadang publish entri untuk kepuasan diri sendiri. ye la... ada yang menarik tentang anak2 or kejadian sekeliling... boleh taip. diari moden katakan.

    esok2 anak2 dah besar boleh la tengok pe ibunya taip untuk dia orang kan?!

    ReplyDelete
  7. klu tak berupdate blog pun mesti nak bw jugak walaupun just baca n3 aje....

    ReplyDelete
  8. sama la kita..klu di rumah..mlm jea la dpt buka blog..tu pun kena pastikan umairah dan umar dah tidor

    ReplyDelete
  9. sukew!!! hehehe.. mesti laaaa sukew~

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...