Arigato hozaimas!!!

petang jumaat je
mesti kelam kabut
mana nak buat keja itu & ini
mana nak kejar masa
mananak buat entry lagi..
ops.....
he he he
bukan tak leh buat entry pagi isnin
tapi mcm tak best jer...
so..quick entry memakan tadi..
bachelor party kami...as usual..
friday lunch...
hari nie kami jadi org jepun...
mamam sushi..
of coz..di raja sushi/ sushi king....
ahli2 yg join....
of coz...
tuan tanah..Mummy Ayu
my BFF..Notti Netti
and Watie Wyn
and...
v
v
v
v
v
v
v
sorang lagi plus sorang lagi...
v
v
v
v
v
Suziey & her hero...Aqeel...
dia la yg tolong serve kami
nak sushi mana
tolong kemas2 meja kami
sambil main2 lori dia..
bagus kan?
he he he
see....semua dah licin..
yum yum
emm...emm....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. naper aqeel ikut?
    suziey cuit meh?!


    sighh:
    bila la dpt lepak dgn korang agaknya?!
    insyaa Allah..

    hbsini se..

    ReplyDelete
  2. BSB suka gak sushi tapi hubby & kawan2 opis tak gemor...

    ReplyDelete
  3. Huahuahua comelnyaaa Aqeel :D

    ReplyDelete
  4. da lame tul tak makan sushi.. ceh macamla dulu tu selalu

    ReplyDelete
  5. tu la kan bila agaknya nak join group korang utk lunch sesama :D

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...