Unknown & KL Gangster..best!!

weekend lepas
sempat gak layan 2 DVD...
yg nie mula2 ingat mcm tak best jer
sekali my hubby kata...best giler
so.....kena la tgk..
UNKNOWN
A man awakens from a coma,
only to discover that someone has taken on his identity
and that no one, (not even his wife), believes him.
With the help of a young woman,
he sets out to prove who he is.
Dr. Martin Harris ngan wife dia tu.
baru sampai kar Berlin
tak sempat check in hotel,
Dr Martin tu patah balik ke airport
tinggalkan wife dia..sbb briefcase yg ada isis pasport di teringgal
nak jadi citer...taxi tu plak accident
so...dia masuk sepital..coma 4 hari
sedar2.dia gie alik hotel tu
ada mamat lain dah guna identiti dia
plus wife dia pun tak kenal dia
hah..dia pun kena cari proof.nak buktikan
dia yg sebenarnya Dr Martin Harris
and
dgn bantuan awek driver cab tu
adakah dia berjaya buktikan...
yg dia sebenarnya sapa yg dia sebenarnya?
emmm..interesting kan...?
mcm complicated skt la.
kena tgk betul2...baru paham
tapi memang best!!
~~~~
and satu lagi
of coz la best
dah juta2 meletop kat wayang...
KL Gangster
best!!!!
tapi memang Ian tak leh tgk
byk word yg tak sesuai..
~~~
satu lagi DVD layan gak last week
tapi bukan weekend...
nanti Mummy Ayu buat review lain key...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. tak suka KL gangster...tak menarik di hati ku (my personal opinion)...hehehehhehe....citer unknown tu mcm menarik..nak kna carik tgk nih...

    ReplyDelete
  2. DVD KL gangster dh beli, tp tak sempt tgk lag, best ek?..sempat tgk 321 cinta...best jugak.. terhibur la..hee~

    ReplyDelete
  3. lya pon ada tgk kl ganster bru2 ni..mmg best..tp cam x puas j kan..tp xpe..pasni ada samb dia..dgr cite abe rosyam blakon

    ReplyDelete
  4. Tak sabar nak tgk KL Gangster!

    ReplyDelete
  5. nak tengok gak la kl gangster!hubby baru siap donlod..heehhee

    ReplyDelete
  6. baru 2-3 hari lepas.. yan cite pasal filem2.. ade unknown & kl ganster gak terselit antara yg terbaik tahun ni..
    so samela pendapat kite kn.. hehee..

    unknown tu klu tgk juz pd title.. atau sekadar poster tu takde yg menarik.. yan baca subtitle.. trus download.. hubby mula tak suke.. tp bile da tengok.. diapn stuju cite ni besh..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...