Novel lagi...

stop jab citer masak2..
masuk citer hobi plak
beli novel lagi...
kali nie 1st time beli secara on line
kira 2nd punya la....
sabtu lepas dah sampai....
suka..suka......
beli 2.....
sgt puas hati..kualiti still baik
siap balut lagi..
tq so much sis!!
and..baca novel my sis yg study kat poli tu..
dia pun baru beli
tgk cover..sgt cantiks...
kan????
tapi......tak best sgt la
ayat dia mcm ayat formal jer &
ending pun tak best sgt
tapi abis gak baca....
and siap pesan lagi kat dia....
lain kali better beli kaki novel, prima pun ok..
jemari seni ker...
boleh mcm tu???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. kejap lg aku ke midv jumpa org..ko nak pesan novel lagi kah?

    ReplyDelete
  2. hmmm....novel lg???ila skrg tgh membuat koleksi novel yg ila dah pernah baca.. nak bl n kumpul

    ReplyDelete
  3. hehe me tak de masa nak layan novel :) masa bujang2 dulu suka gak :)

    ReplyDelete
  4. nureen kalo baca novel ni lambat nk abes.. hehhee.. myb sbb x minat sama kot.. mummy ayu mcm lya suka baca novel.. (cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com)

    ReplyDelete
  5. kalau rajin joinlah alaf21.com.my...aku dan novel contest dapat hadiah novel pilihan kite :)

    ReplyDelete
  6. dolu time anak dara sanggup layan novel ni...sekarang cam tak sempat je,padahal malas....heheheh

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...