Dah nak balik dah......

ok....dah abis mandi manda...
kami pun siap2..nak balik dah
sebelum balik tu sempat gie Residence Resort
dkt je ngan Regency tu
sbb..Daddy nak jumpa kawan chef dia
cantik gak tempat tu
so..kami pun..posing2..
Ian & Iris...in red...white..black...
hero nie memang kaki pose..
ok jer..
Iris..tgk mood dia la....
3 of us...
mana Daddy nie?
dah lama sembang..dah panas dah nie...
and lastly......Mummy Ayu
(tu kat belakang anak2 dok main kat tepi pool)
cepat2 snap...kejar diaorg....
~~~
abis dah...
balik dr PD..
terus ke destinasi seterusnya..
reason utama Mummy Ayu cuti
:-)
abis dah cite weekend..
pada la..nak masuk weekend baru dah
harap tak bowink layan
cita holiday dekat2 weekend kami

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. anak2 ngan mummy sama cantik dan bergaya...wee...comel iris pakai baju trudy n teddy tu..

    p/s: pyjamas skirt tu, cuma mummy ayu cari kat FB nama "KiddyGift"...ayu pun kebetulan jer nampak dia buat promosi aritu...selalu harga RM25 sepasang..aritu dia buat promosi RM17 sepasang...

    ReplyDelete
  2. best la mummy ayu.. bercuti tmpt yg cantik nk ambik gambo byk2 pon x boring kan.. ;)

    ReplyDelete
  3. mgm lawa tempat ni
    xpenah duduk sini
    tp bes curik2 masuk
    mandi kt kolam dia hahaa

    ReplyDelete
  4. suka la tgk iris pki skirt..umairah jgn harap la sgt nak pki skirt

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...