Sekali lagi dan lagi dan lagi......

sambil masak2...
rehat2 dihujung minggu.....
apa lagi nak dilayankan....
layan astro jer..
sekali...jadi mcm nie...
aik? kenapa? mengapa?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
sbb show seterusnya belum mula lagi
sebenarnya Mummy Ayu amik
citer Sekali Lagi kat astro first...
Mummy Ayu memang dah tgk wayang
tapi mcm nak tgk sekali lagi..sekali lagi
plus leh la tgk ramai2...
tu yg amik tu...
meh tgk sampai lebam..jgn muntah udah
ye la.....48 jam citer tu..
abis citer tu...citer tu lagi dan lagi dan lagi....
part paling sedih rasanya bagi Mummy Ayu
"Mama boleh jadi nenek kalau Mama nak main sekali"
dah la panggil x wife dia unty...
best!!!
Ian & Iris pun layan gak..
tambah2 bila part ada Mia tu..
comei jer....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. memang betullah ayu...bleh tengok sampai muntah...

    ReplyDelete
  2. dh tgk dh..huhu sedih gk...ok la cite dia..light2 jek..xberat sgt....sesuai utk restkan minda..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...