Ian.....chicken pox, day 1 till now

saja jer..
nak update
sambil2 buat kenangan..
perkembangan Ian masa kena chicken pox baru2 nie
nie pic yg terbaru..
semalam petang snap balik keja
dah banyak nampak kurang
ubat pun dah tak makan dah
semua pun dah kering....
bedak sejuk + daun semambu pun dah 3 hari berturut pakai
so...just tunggu hilang je la yg bekas2 tu
harap tak tinggalkan parut la
Ian kena lambat skt dr Iris..
and kat muka memang tak sebanyak Iris
but kat badan..penuh
tapi dia cepat baik
sbb dia makan ubat, letak losyen
see..mula2 kena pun..skt jer...
v
v
v
v
v
v
kan...nampak beza
mula2 skt..pas tu banyak..pas tu skt balik
just untuk kenangan..
nanti Ian besar..leh tgk2 mcm mana rupa dia kena chicken pox dulu...
jab lagi Iris pulak....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. siyes clear abis...anak ayu yang akid kena masa die 3 bulan (sbb ang ngan kaka die kena) dr pun pelik camne anak 3 bulan leh kena chicken pox...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah abg ian dah sembuh.. tunggu adik mika lak ni tgh merah2 hitam lg cikenpox dia.. moga ian dan iris sihat sepenuhnya

    ReplyDelete
  3. Wahh cepat je clearr. ni mest rajin makan ubat. huhuhu :) semoga cepat sembuh betul2.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...