Baju raya dah sampai......

last week kan ada shopping online
baju raya untuk Ian & Iris
hari selasa baru nie dah sampai dah...
suka la Ian & Iris
balik umah..
pas mandi.....try la...
ada 4 pasang
sorang 2 pasang
semua pun ok
cuma yg baju ralph lauren Ian tu
mcm ngan2 jer la...
tapi leh pakai
baju tido tu..sweet sgt dua2.
and mcm nak beli lagi....
Iris...siap nak pakai lagi baju tido baru tu
mana leh..simpan raya yer...
so...takde la pic try2..
nanti raya baru leh posing2..
korang dah start ker beli baju raya?
and ada tak mcm Mummy Ayu,
beli baju tido raya?

Apple of Mom's Eyes..tq so much!!!
sgt puas hati.....
and lepas nie....kita shopping lagi ngan awak yer...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. dari kecik lagi my mom and dad dah ajar ada baju tido raya..so haruslah untuk anak2 pun ada..su pun baru shopping kat AOME lepas baca blog ayu..:)

    ReplyDelete
  2. wahh dh sampai yea..kita pun ada order on9 soping ni hehhe sampai last week tu pun x puas lagi sbb kyra ada sepasang je nk cari set sepasang lagi tuk dia tgh survey2 ni..pernah order pjs minnie mouse sekali dpt seluar dia panjang terpaksa modified hehhe

    ReplyDelete
  3. wahh..suke la dua beradik tuhhh!!!

    ReplyDelete
  4. wah...dah siap shopping raya ek?!

    ReplyDelete
  5. ketagih kalau shopping online nih.. tp geram suma cntik2 :)

    ReplyDelete
  6. wah ah bli bj raya ek
    kita xpernah bli bj damia on9 hehe
    rs xpuas nk tgk gak

    ReplyDelete
  7. Kalo raya kalo bleh dari pagi sampai ke malam kan nak pakaibaju baru..lagi2 kalo budak2 kan..seronok kan

    ReplyDelete
  8. wah dah beli baju raya nie .. ermm sopingk online ok gak kan dik ..
    ermm akak x sopink layie nie .. ingat nak beli sblm bulan pose .. takut bulan pose anak2 letih huhuh

    ReplyDelete
  9. akibat terpengaruh dgn entry mummy ayu..lalu jari ini secara x sengaja telah pun membeli online juga baju anak2..huhu~ mummy ayu, jgn wat entry shopping2 lg..leh bankrupsi saya..haha!

    ReplyDelete
  10. ena pun mmg dah start beli baju raya utk anak2..tapi takder la beli baju tidor utk raya hehehehhehe

    ReplyDelete
  11. munna pun dah ada 2-3 pasang beli baju raya on9 utk anak2...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...