Mummy ayu pun dah ada Heartbeat...jom tukar2 klik yer!!!

Mummy ayu pun dah ada Heartbeat...jom tukar2 klik yer!!!

as salam berupdate di hujung minggu so..tau2 la..entry autopublish la nie he he he semalam ptg..sempat plak siapkan entry nie lepas... daft...

Read more
Projek lunch tadie....

Projek lunch tadie....

nie la projek lunch tadi gie menshopping naju tido untuk Ian & Iris ha..dapat sorang 2 pasang yg warna biru tu..Ian punya yg warna kuni...

Read more
Siannya dia...napa nie dik???

Siannya dia...napa nie dik???

pic snap malam semalam... Iris...asyik share pic tomei jer kali nie meh share pic bad mood dia kenapa? dia nak main..apa yg Abang Ian dia m...

Read more
Dia & kasut..ibarat lagu & irama

Dia & kasut..ibarat lagu & irama

kalu dah masuk bab kasut nie leh agak la kot sapa kan.. lagi update untuk kawan sorang nie sama mcm entry nie dan nie nie pic semalam pagi ...

Read more
Chef Tecik....

Chef Tecik....

malam semalam tertengok plak citer nie hari tu ada tgk preview dia kat 8tv ingat nak tgk ari ahad nanti sekali bukak 711 malam tadi citer ni...

Read more
Happy Breakfast & Happy Friday!!!

Happy Breakfast & Happy Friday!!!

as salam selamat pagi kengkawan & selamat hari jumaat.. mcm malas je nak gie keja pagi nie tido...sejuk jer....kalaula ari ni ari sabtu ...

Read more
Dah wangi dah....

Dah wangi dah....

ok..pic snap semalam lepas dah kenyang mamam KFC... dua2 mandi, tukar baju tido hah..dah tomei...dah wangi... Mummy nak layan TV plak.. Ia...

Read more
Jawapannya ialah.............................

Jawapannya ialah.............................

ok..jom kita tgk apa jawapan kepada teka brg pagi tadi... zoom out sikit.... ada gak yg teka betul... macam Ayu & Myra and yg paling t...

Read more
Siang malam KFC

Siang malam KFC

pic snap time dinner malam semalam balik keja terus tapau KFC... sebabnya hari selasa tu dah Ian minta KFC tapi time tu dah nak sampai umah ...

Read more
Jom teka kat sini plak???

Jom teka kat sini plak???

kalu terror cuba teka.... apa yg Mummy Ayu beli..dah sampai semalam... jab lagi Mummy Ayu kasi tau jawapan nye.. Amy ..ko kan terror bab tek...

Read more
Mana remote Astro???

Mana remote Astro???

malam tadi punya kisah... Ian dok la busy cari remote tv astro as usual...nak layan cartoon dia tapi Mummy dah advance dulu dah awal2 lagi ...

Read more
Iris top 12...

Iris top 12...

as salam selamat pagi.. entry pagi nie.. dah siap draft & diautopublishkan semalam petang... so..pagi nie dtg keja....leh BW dgn aman sa...

Read more
Update lagi untuk dia....

Update lagi untuk dia....

korang pun dah leh agak dah update untuk sapa kan.. semalam petang balik keja sambil jalan tu msg la kat dia tanya amacam kat sana? tu yg d...

Read more
Suar sapa nie???

Suar sapa nie???

nie story malam tadi tgk...suar sapa tido sapa nie? tapi kalu dah tersidai kat katil pink tu confirm la dak teck bam bam tu punya kenapa???...

Read more
Dapat surat amaran???

Dapat surat amaran???

hah...ni la entry panas yg Mummy Ayu kata tadi tu dapat surat amaran dr cik anon.. pic snap semalam petang balik keja balik keja tgk ada ke...

Read more