Dpt baju baru....sukanya saya.....!!!

Dpt baju baru....sukanya saya.....!!!

ha suka...suka sebab semalam dpt baju baru.. cun jugak harga..emmm....tak la mahal sgt... sbb memang nak beli baju baru sbb yg lama tu..mac...

Read more
Really make my day....fun!!!

Really make my day....fun!!!

jengah2 jab kat sini semalam.... memang buat Mummy Ayu fun sangat sebabnya... ada BE baru kira BE ketiga gitu yg tengah running and BE Digi...

Read more
Kuar lunch tadi dpt bunga..dpt cincin..dpt coklat...so romantik kan?

Kuar lunch tadi dpt bunga..dpt cincin..dpt coklat...so romantik kan?

ha..tadi kuar lunch dgn sapa??? yg tentu bukan dgn BFF ku sbb dia still kursus... (takde update lak dr dia minggu nie..busy kot) tapi bab d...

Read more
You  two....really make my day!!!

You two....really make my day!!!

pic snap semalam petang masa tgh buat 'projek' Mummy la. Iris bangun plak nasib dah dekat nak siap so.....sempat la snap2 jab... bu...

Read more
Dah sebulan baru dapat......tapi terima gak....ma acih!!

Dah sebulan baru dapat......tapi terima gak....ma acih!!

hah...jgn pikir yg bukan2.. bukan dpt hadiah lambat ker... bukan dpt brg order lambat ker... tapi..... dapat nie v v v v v v v v v v v v v ...

Read more
Comot2 pun nak posing jugak....

Comot2 pun nak posing jugak....

ok..meh layan pic2 hero Mummy petang rabu tu dah la comot tapi still nak posing2 lagi jom tgk.... dah lap dan mulut tu tapi still ada kat i...

Read more
Iris & Ice Cream....

Iris & Ice Cream....

as salam morning kengkawan semua lambat lagi buat entry pagi nie siapkan boss nak gie meeting, pas tu gie mamam sarapan jab tapi sempat gak...

Read more
Rambut saya dah panjang.....tapi....

Rambut saya dah panjang.....tapi....

Iris takut nak gunting rambut plus Mummy pun ala2 serik nak bawak Iris potong rambut sbb ari tu bawak Iris nangis teruk sgt "nanak..na...

Read more
Yeah!!! hari nie cuti.....!!!

Yeah!!! hari nie cuti.....!!!

entry autopublish ari ni cuti.... seronoknya leh gak settle kan kerja2 umah so....kalu cuti biasanya Mummy Ayu akan bangun pagi jugak siapk...

Read more
budak yg cibuk nak join jugak.....

budak yg cibuk nak join jugak.....

ini budak bam bam pun cibuk nak join malam tadi time Mummy dok snap2 pic Ian see...suruh Ian tunjuk 5... dia pun tunjuk...5.. buat gak gul...

Read more
Photoshoot for Ian...by Mummy...for....

Photoshoot for Ian...by Mummy...for....

mlm semalam gigih walaupun dgn penin2 kepala tu dok la snap2 pic Ian.. kira mcm photoshoot jugak... Ian..bersemangat sbb dgr Mummy kata untu...

Read more
Iris & Ian....mandi manda kat kolam tecik jer....

Iris & Ian....mandi manda kat kolam tecik jer....

sambungan citer mandi kolam semalam yg pasal Iris nangis tu.... yg nangis tu...memang 1st pic waktu mandi kolam tu time tu Ian lum join lagi...

Read more