Ian & Iris...bersemangat tu...

Ian & Iris...bersemangat tu...

balik kinik tadi.. singgah Giant jab beli brg2 mana yg patut.. Ian & Iris pun bersemangat.. mengepau Mummy dia tengok tu.... toys baru.....

Read more
Petang nie....

Petang nie....

entry autopublish sbb tuan umah gie vacation ngan family ke mana...? tak de la gie jauh2 sgt dekat2 sgt jer tapi seronok gak sbb gie satu f...

Read more
Sakit tangan punya pasal...

Sakit tangan punya pasal...

halloooo korang...kuar mana lunch tadi? best nye ... me kat umah....tgh siap apa yg patut untuk ke.... suspen dulu... balik keja semalam kan...

Read more
MC......

MC......

tadi gie kinik dah tadi before solat jumaat dapat surat cinta nie... and ubat2 nie... doktor pesan tuam ngan ais baru tau... tq to semua sbb...

Read more
Top Commentator - Lucky Draw By Mama_Balqis

Top Commentator - Lucky Draw By Mama_Balqis

ok..gigih nak siapkan entry untuk giveaway Top Commentator -Lucky Draw By Mama Balqis Giveaway kali nie lain dr yg lain kena cerita pasa...

Read more
Dah mcm nie rupa dah...

Dah mcm nie rupa dah...

as salam kengkawan... selamat pagi.... lambat sesangat buat entry pagi nie sbbnya..Mummy Ayu tak keja... kira mcm MC la semalam ptg dah gie ...

Read more
Atit...nak angkat tipon atit, nak taip pun atit, makanya....

Atit...nak angkat tipon atit, nak taip pun atit, makanya....

semua nak buat tak kena sbb tangan sakit nasib tangan kiri... kalu tangan kanan..lagi payah... (tapi kuar tadi leh plak) so.... before bali...

Read more
Kuar kejab tengahari tadi.....and nie hasilnya...

Kuar kejab tengahari tadi.....and nie hasilnya...

lunch tadi kuar kejab ngan sapa lagi of coz la dgn dia sbb dia dah abis kursus gie kedai kek jab.. beli brg untuk bday Ian nanti than sing...

Read more
Urut mengurut...

Urut mengurut...

kan pagi tadi Mummy Ayu kata sakit tangan mcm terseliuh rasa nie sakit sgt... dok cari minya panas kat opis nie dpt minyak nie sekarang dok...

Read more
Posing2 lagi semalam petang.....

Posing2 lagi semalam petang.....

sambung lagi pic posin2 Ian ngan rambut baru dia snap semalam petang sampai umah.....dia pun laju je..pacak2 kan rambut dia berapa kila la d...

Read more
Pacak-pacak yg mana patut pacak..

Pacak-pacak yg mana patut pacak..

bukan pacak bendera or sign board tapi pacak rambut hero sorang nie sejak dah makin besar nie tak nak dah pesen lain kalu potong rambut pese...

Read more
Nak tak?

Nak tak?

as salam selamat pagi.... dah sarapan, kalu lum... nak tak nasi guyeng Mummy Ayu masak pagi nie banyak tu, leh la share sorang sikit yg bek...

Read more
Cookies time....

Cookies time....

hah..pic hari sabtu plak mcm dah kata tadi hari tu kuar lunch kan ada tapau cookies besar for Ian & Iris so.....sabtu ptg tu layan cooki...

Read more
Balik keja pun sempat posing2 kat umah pulak...

Balik keja pun sempat posing2 kat umah pulak...

dah berterabur dah entry Mummy Ayu tadi pic Isnin, yg nie pic jumaat.. pas nie baru entry ari Sabtu ok ajer la yer... ---- jom layan lagi pi...

Read more
Bam bam yg makin pandai posing....

Bam bam yg makin pandai posing....

pic snap by Mummy time balik keja Monday lepas projek time jam Mummy la..apa lagi bila tgk balik pic2 nie wah..bukan main lagi bam bam Mumm...

Read more
My FM.....

My FM.....

hah..semalm dok la busy susun FM kat peti ais tak de berterabur mana tapi dok susuk ikut susunan hah..yg nie semua present dr kengkawan blo...

Read more