semuanya dah abis..mcm mana nie?

semuanya dah abis..mcm mana nie?

lagi cita shopping semalam pagi waktu gie tesco sbb cuti raya cina kan so..brg2 pun banyak dah abis.. see.... semua kosong... kosong.... kos...

Read more
Smiling star

Smiling star

hari tu buat entry pasal makanan yg comel hari nie pun semalam pagi gie tesco jab jumpa plak nie... comel tak? smiling star... apa tu..? fis...

Read more
Nak gak try tapi.....

Nak gak try tapi.....

semalam ptg try la buat nie.. mcm Net buat hari tu tapi semalam Mummy Ayu buat lain sikit la potong2 wedges...peel kulit dulu pas tu baru ce...

Read more
Cantik kan???

Cantik kan???

cantikkan??? apa nie??? sushi..semalam ptg my sis beli cute sgt... dia beli pun cantik sgt tapi sampai ke malam dia tak makan pun sbb...cant...

Read more
Past 4 years punya celebration..

Past 4 years punya celebration..

sempena birthday Ian.. ari ni entry semua pasal Ian je.. he he he.. so..meh layan pic2...celebration last2 year... ----- 4 tahun.... celebr...

Read more
Happy Chinese New Year!!!

Happy Chinese New Year!!!

happy chinese new year kita pun seronok jugak sbb cuti 2 hari hari ni tak kemana2 pun just nak celebrate b'day Ian ptg nanti...

Read more
Ian 5th Birthday Giveaway

Ian 5th Birthday Giveaway

ok..sepert yg diwarwarkan.... bulan 2....sempena 2 tahun my blog..ada 2 giveaway hari tu 1st giveaway Sapa nak FM PD Giveaway ~~~~~ and...

Read more
Happy 5th birthday to my beloved hero.....

Happy 5th birthday to my beloved hero.....

"Happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to Ian happy brthday to you!!!!!" hari nie genap Ian 5 tahun kejab aj...

Read more
Cucu2 sapa nie.....

Cucu2 sapa nie.....

pic snap malam semalam meh layan je la.... Iris..posing stail apa tu dik? sebenarnya nak snap pic 3 org nie cucu2 Tok Umi & Tok Abah n...

Read more
Iris ... rambut baru....Ian...stay encem.....

Iris ... rambut baru....Ian...stay encem.....

ekoran dr entry nie ... Iris berjaya gak potong rambut Isnin lepas tapi mcm yg dicadangkan kengkawan Mummy Ayu potong rambut depan jer tu p...

Read more
Suka makan nie....endap...

Suka makan nie....endap...

cita last week nie Ibu gie wedding kat Muar so..area Johor kan banyak jual benda nie Ibu tapau..3 kg..amik ko rebus..manis je sbb fresh... ...

Read more
Me..keja lagi hari nie...korang?

Me..keja lagi hari nie...korang?

as salam.. selamat pagi kengkawan korang keja ker? or cuti? rasa2nya ramai yg amik cuti sbb leh cuti panjang Mummy Ayu pun ingat nak cuti bu...

Read more
takde la takut sgt.....(sbb tgk siang2 & ramai2)..

takde la takut sgt.....(sbb tgk siang2 & ramai2)..

me...kat seremban dah ptg nie tadi tengahari Tok Abah (my Ayah) dtg amik Mummy Ayu, Ian & Iris sbb..khamis & jumaat kan cuti so..bow...

Read more
"Mummy...Adik atut...."

"Mummy...Adik atut...."

pic snap Sabtu lepas ptg tu balik dr PD..kura jab ikut Ibu & Wiwan cari kain nak buat hantaran bertunang dah nak bertunang dah adik buja...

Read more
Sapa nak FM PD Giveaway

Sapa nak FM PD Giveaway

bersempena bulan feb nie Mummy Ayu punya blog akan sambut anniversary yg ke 2 so..Mummy Ayu akan organize 2 giveaway so..jom join ramai2.......

Read more
Tinggal satu je.....

Tinggal satu je.....

semalam jengah Nuffnang as usual..rutin ari Isnin kan... ari tu ada 3 BE... semalam dah tinggal 1... harap yg satu nie stay lama and harap ...

Read more
Heartbeat dah ok dah...

Heartbeat dah ok dah...

tq to Anje & Kak Suzie sbb tinggalkam komen kat komen box Mummy Ayu inform pasal HB nie so....dah jengah & dah copy pun so,,kalu k...

Read more
Nak balik dah...

Nak balik dah...

ok....last entry pasal holiday kami.. lepas siap mandi, packing semua.. dalam kul 12 lebih..kami check out 1246 ..apt kami kat situ sgt sero...

Read more