Aktiviti hujung minggu kami minggu ini.....

jenuh la pikir...

weekend lepas tak ke mana2..

Daddy keja..busy

so..nak buat apa la yer..?

last2...balik keja beli bahan2nya....

so...jom beraktiviti di hujung minggu

posing2 dulu..

Ian...wah..siap baring lagi

Iris...peace dah nak jadi dah tu..

and bahan2 nya...


kertas warna


gunting & gam


kertas lukisan


nak buat apa?


nak buat collage..


main tampal2 kali ni....


tak reti nak lukis..


so..itu je la.. mula2 koyakkan kertas warna tu..


nak kasi gunting takut luka


so..koyak2 je la.. dah siap koyak...
ok..mari kita tampal2....


Ian..lama gak la buat..
Mummy tolong cikit2 jer..


~~~


Yg Iris....tak sampai 1 huruf


dia dah boring


last2 Mummy yg sudahkan... ini la hasilnya..


kerja tangan Mummy & Ian & Iris sikit la...


Ian..suka dia.....


pas tu diorang main color2 pulak


color la..


jgn conteng tempat lain sudah tu dia..Iris..tak abis ngan psoe lentok dia...


cantik tak Iris color flower nie?


ada something happend yg membuatkan Iris tak nak buat tampal2 tu


kira merajuk la..


princess tu drama queen sikit..


nanti cita key..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. XTVT Y BEST & BGUS DILAKUKAN BSAMA ANK2 NI..
    NANTI NK SPEND TIME BUAT NI DGN ASYA..

    ReplyDelete
  2. rajin dua bradik main same2...kakak n abg xleh main bsama ,asyik bgaduh je...kakak ngan adik bleh join lak...

    ReplyDelete
  3. BAGUSNYA AKTIVITI MCM NI..KALAU PART MENCONTENG ANAK MUNNA SUKA

    ReplyDelete
  4. rajin mummy layan budak berdua...
    idea yang bagus...nanti boleh pratikkan pada farisyah hujung minggu bosan dengan aktiviti yang sama je...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...