blogspot demam semalam...

As salam kengkawan semua, selamat ari sabtu, semalam satu ari tak boleh sign in ke blogspot... tension, boring, tak tau nak buat apa dah...majoriti geng bloger semua kat FB...entryautopublish pun tak kuar, just boleh baca entry ari khamis jer.....pas tu bukak blog pagi ni  entry semalam pun tak kuar, kenapa ek? Nie entry guna hp je, takde pic & tak tentu arah la ckt.. 

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. blogger akan restore balik post yg hilang tu..sabo je la blogger ni

    tolong vote Danial boleh..?
    klik link ni n like je danial

    thanks =)

    ReplyDelete
  2. nasib baik ler daku sibuk smlm..tp now mcm mood blogging dh kemana dh..kekeke

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...