Pas tu..kami ke sini pulak sebelum balik....

tak sempat nak abiskan entry citer nie semalam petang

so...sambung ari nie la yer....

still citer ujung minggu..sabtu lepas..

lepas ke buzzday party Kyra....kami ke sini.....than sebelum balik

nie la aktiviti kami ptg tu... sekarang dah jadi kemestian pulak

sampai kat sini

mesti amik gambar ngan Mr. Bola2 nie..

Iris pun dah pandai..tgk....
yg Ian..dah ada hajat dah kat belakang tu than amik gambar ngan patung2 kadboard nie

Iris still pose ngan Zahid..ari tu pun...ngan Zahid jugak..

than...
Ian plak request nak ke Basket Robi

dia nak air nie...

ice blended tapi Iris yg beria layan

pas tu Ian nak ice cream pulak

so...amik 1 scoop...

share2 jer...

dah penat sgt time tu

so..nak cepat dua beradik....baik jer...share2 ice cream


Ian..nampak mata dia kecik sebelah

Iris suap Daddy
tapi still sempat senyum
pandang Mummy snap
and still tak nampak mata... Ian suap Mummy

kuar sambung lagi posing2 ngan juara AF tu


than my hero.

sibuk nak bayarkan parking


pas tu baru balik....

abis dah citer jenjalan ari sabtu

(emmm....ada beli hadiah untuk mothers day

jab lagi citer plak)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. seronok kan tgk kasih sayang dua beradik tu....:) harap2 sampai ke besar lah kekal berkasih sayang tak berantakan hendaknya..amin

    ReplyDelete
  2. waa..mummy ayu dah bnyk kali trjah rumah kaca nie...kt x smpai pon lg..kekeke

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...