Kami ke sana lagi...kali ketiga...

lepas balik dr buzzday party Kyra

kami ke sini..

Daddy dah janji ngan Ian awal2 nak ke sini

nak sambung perjuangan katanya

dah 3 kali dah dtg sini sejak ada umah kaca AF tu


yg buat Daddy rajin tu

sbb dah dekat dah dr KFC tu

so....Mummy ok ajer....

Ian...dok panjat2 pagar umah kaca tu

hari sabtu...students AF memang tak ada
semua dah kat Bukit Jalil
so...ke destinasi terus la....

Ian dah excited abis dah tu

hari tu pegi...time balik nangis

sbb nak main game motor

so....hari ni...sampai jer..

terus dia merempit

bukan main lain

tapi bukannya terror gayanya

tapi manjang langar sana sini

muka pun punya la serius
time main game..mata ok jer...

yg Iris pulak

sampai2 jer..main game katak...

suka sgt....

pas tu.....Daddy nak sambung perjuangan

tapi ada halangan

so...layan game tembak2 jab

Iris pun nak jugak

tgk Iris main

Mummy pun nak try jugak

tapi memang tak terror pun

tambah2 Iris pulak tak duduk diam

lagi la....(alasan la tu)

Iris......muka tomei dia

as usual...mata tak nampak

dok drive pulak

pas tu layan bowling pulak...

ha..Ian & Daddy

tengah sambung pertempuran hari tu

pertempuran dgn jerung

Daddy pun dah naik syok dah layan game nie

the ocean hunter

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Main game ni ralit, xsedar masa berlalu, anak2 blh naik ketagih, cam anak2 sy tiap2 mgu kn bwk main games camni, xbwk moncong je mukanya..hehe

    ReplyDelete
  2. AMBOI KEMAIN EH MAIN GAME...SEMUA SPORTING! TMBH2 DADDY..LG LA SUKA ANAK2 TU..HEHE~

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...