Layan princess bam bam manja nie, sekarang dah jadi drama queen pulak....

pic ahad lepas...

one of my aktiviti weekend lepas..

selain dr..

masak....

kemas umah....

basuh baju, sidai baju, lipat baju,

of coz la layan Ian & Iris

for Ian...senang..tak banyak ragam sgt

tapi ini budak tecik..

ya ampun..mcm2 ragam dia

bangun pagi..nak mandi terus..

than boleh pulak cerewet..

nak pakai jeans....

makan b'fast...kejab nak itu, kejab nak ini

tak nak makan ubat....

pas tu nak ikat rambut banyak..

mentang2 la ari tu Mummy belikan getah rambut banyak

tapi bab ikat rambut

memang suka layan

so.....layan kan je la princess nie... bila ikur kehendak dia

suka la..

"tgk...ambut Icha antik..anyak....

Mummy uat.....acih Mummy!!!"

part dia cakap acih tu


rasa sgt dihargai..suka...


petang...bangun tido..mandi...


tukar baju lagi...nak jeans jugak


nak pakai baju princess pulak


dah la dia demam..nak lap2 badan susah la bila pakai tshirt mcm tu


tapi tak kasi ngamuk..merajuk..


so...ok ajer la


lagi satu ..bila lap2 badan dia


boleh pulak dia nangis2 taknak..


siap ckp..


"atit...atit... "


boleh ker?


drama sungguh...


ptg..mandi lagi..


before mandi...bukak la rambut tu


emm....hasilnya.... ha..kembang rambut dia.....
malam.....


nak ikat rambut sama mcm patung


sama2 ikat tocang 2..


nasib la Ian tak cerewet mcm nie...


kalu tak..jenuh la Mummy....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. cerewet si dara ye..ihiks..mcm2 ragam anak..nak cantik kan..cayang kan..hehe..cumel dia~

    ReplyDelete
  2. hehe comei ok
    rambut kembang lepas tocang tu

    ReplyDelete
  3. askar aku 2 org pun tgh demam le ayu
    mmg mata sume layu mcm mcm Iris ni..
    aih..
    mlm tadi lagi la..
    setot amik neb
    sikit lagi nak kena semput..
    aduhai...
    tgh musim
    hb kat sni jugak yer

    ReplyDelete
  4. suka tgk anak rambut panjang ... tapi Meya tak suka ikat rambut sebab tu kena potong selalu rambut dia...

    ReplyDelete
  5. huhu...tgh demam ek...sabar je lah melayan kerenah diorang Ayu....itu baru 2....kalau 5?? kehkehkeh

    ReplyDelete
  6. coleeellll...tersenyum je baca n tgk pic anak dara kak..sweet!!

    ReplyDelete
  7. umairah pun tak suka badan dia di lap dgn kain basah ketika demam..

    ssh kan nak layan anak2 tgh meragam nie

    ReplyDelete
  8. syoknye layan main2 ikat rmbut ngan anak pompuan..klu zara mcm iris kan bagus..ni takde nye nk ikat rmbut..suke gerbang gitu2 jek..hehehe..nway, dr dulu jeles ngan rmbut iris yg pnjang nih..=)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...