Sydney, Australia

satu lagi rezeki di pagi2 Jumaat nie...

macam yg dikabar tadi...

dr jauh tu...

Sydney, Australia....

emm...dr my beloved boss...

di kan baru balik dr outstation..

kalu korang perasan..dia memang suka kasi souvenir t shirt..

tak kisah la souvenir apa pun,

dah dia ingat nak beli tu..ma acih sesangat kan

kali nie t shirt pink..

sweet..i like.....

tq boss....!!

minggu depan pun dia nak flw fly away lagi

seminar + bercuti ngan wife dia

jauuuhhhhh.....romantik...... :-)

me..PA.....jaga opis....

* mcm nak kirim FM jer,

tapi tak terkirim pun....

kalu korang..berani ker main kirim2 ngan boss nie?

P/S:- Net, Suziey......

kata nak call boss aku kirim kan..bila?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. bos aku ok je kalo nk kirim2..hehehhe...wah bertmbh lg ole2 dr overseas..best kn..aku sok nk blk umh mak aku, nk jmpe adik ipar aku br blk korea katanya ada ole2...hehehe..aritu dh p collect ole2 hongkong..sukaaaaa

    ReplyDelete
  2. wah...bestnye dpt souvenior...
    Hehe, klu yayansmum la,segan gak nak kirim2 ngan boss nie..nama pun boss kan, hikhik...
    klu dier offer, takpe...(^_^)

    ReplyDelete
  3. waaa syok aa jd PA boss sllu OS ni..hee~ cun baju fink~

    eeh segan la nak kirim2..ekeke..

    ReplyDelete
  4. Laaaa ingat tadi mummyayu p sydney.. kalau p BSB nak kirim..hehee

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...