Hero Mummy.....leka sungguh...

tadi cita pasal Iris

now....meh layan cita pasal Ian plak

hero encem Mummy yg lately nie

tak berapa nak in mood plak posing2 nie..

semalam nak snap nie pun

jenuh suruh dia pandang camera

see.....remote astro tu ..dlm genggaman dia

meaning..memang dia punya la tv tu..

611, 613, 615, 616....semua channel dia je la...

tengok..mata ke tv jer

remote selit kat bawah ketiak..

takut Mummy amik la tu...

muka kena paksa senyum..

he he he
and still layan cartoon..

Iris gak terlentok2 bila nampak Mummy snap

dua2 tgh layan chiffon kek yg dah tak rupa kek dah
emm...pose garang pulak Ian
Iris..tak nampak mata as usual..
and kek chiffon...
hancur dikerjakan pisau pink tu
leh agak la sapa punya kan?
apa pun..suka bila tgk anak2 makan apa yg kita beli
hancur pun hancur la
janji makan...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. syoknyer dua beradik ni layan kek,,, smpai hancur dikerjakan

    ReplyDelete
  2. macam2 wajah bila makan kek ya :) suke kan tgk keletah mereka nie .. kalau anak2 akak , ibu nie ashik take pic jeee .. nak buat cam ner ibu ader blog ekekek :)

    ReplyDelete
  3. wah bestnya bebudak ni bersantai tgk tv...
    biasalah budak2 ni klu dpt tgk cerita kegemaran mereka mengadap tv seharian pun tak pe...tambah2 lagi ada kek chiffon pula...=)

    ReplyDelete
  4. erm... ian makin hemsem la.. hehe

    ReplyDelete
  5. ian dh jadik ank bujang..tu yg kurang suka snap2 kot..hehehe

    ReplyDelete
  6. ena pun berebut rem0te dgn umairah tapi umairah nak layan binatang jea nsb baik la kartun kurang skit

    ReplyDelete
  7. ha ha kelako la budak berdua ni, rajin layan mummynya yang suka shoot2

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...