Pagi nie me super duper busy.....

as salam...

good morning kengkawan semua..

pagi nie Mummy Ayu super duper busy

(walaupun boss takde)

masuk je opis..try call boss dr semalam tak dpt

pagi nie baru dpt..so..update sikit2..tanya yg mana perlu

than call lagi dan call dan call...

sambil keja...sambil layan b'fast

nie pun tak abis lagi nak call & call

tgk la my meja yg bersepah2....

plus ada b'fast mc'd ditepi tu

Ian la ..nak pancake..

so...Mummy pun sekali la...senang & simple

nasib tapau sekali sbb busy sgt.....

kalu busy2 mcm nie...memang la tak dpt nak b'fast heavy2...

simple 2 mcm nie sgt sesuai

harap leh setle semua sebelum lunch..

banyak lagi nak buat nie...

nak print email boss..banyak pulak pagi nie

nak jawab email boss..ada 1 urgent...baru dpt comformation tadi

nak settlekan program boss minggu depan pulak

argh....busynye....

hari nie jumaat..plan asal tak jadi

kena tukar plan baru..tak tau lagi ke mana nanti...

apa pun..happy friday ..happy working

ada sesapa nak tolong Mummy Ayu kat opis tak?

time2 mcm nie..kalu ada assistant sgt la bagus...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. busy nya kak u..selamt bekerja ye..tak dpt nk tlg lah..hehe jauh...

    ReplyDelete
  2. adat le krj opis kn mst byk krjnak buat klu dah weekend kn...kita cuti ari ni he...he....

    ReplyDelete
  3. lor tetiba ko plak bz ek..td aku yg bz..now aku plak dh free..hahahaha..

    ReplyDelete
  4. slamt bekerja di pagi jumaat yea..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...