Lama tak makan ini........

as salam
morning kengkawan..
semalam cuti
ari nie rasa macam ari isnin pulak kan?
emmm..
pagi2 lagi dah share pic nie..
yum yum..
lama tak makan A & W
sbb rasanya tak banyak cawangan la...
so....isnin lepas kami suppose gie bachelor party
di pavilion...
dlm kul 12 mcm tu...kami dah kuar opis
sbb masing2 boss takde
sekali..jalan jam teruks sgt
tak tau la kot sbb boss diaorang pun takde jugak kot
sbb tu la semua pun kuar awal
ada yg buat jalan la..jam
pas tu boleh plak shooting..
jalan tutup....lagi la jam
pusing2 dah kul 1 lebih
.....terpaksa kami la tukar plan...
call la Amy & Watie yg dah tunggu kat pavi..
sowie sgt...
so..kami bertiga nie
gie mamam kat A&Wkat area Pudu...
sebelah mydin tu..
Mummy Ayu
Net
Suziey
semua amik set yg sama ..
Monday Mozza
3 burger yg sama...
pas mamam..
straight balik opis
takde jalan2 mana pun...
harap jumaat nie ok la....
KLCC ek...?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. mummy ayu, waahh..pepagi dah buat sy telan air liur bekali2..lama x pekenan A&W..harus pi terjah sana weekedn nih!

    ReplyDelete
  2. MUMMY AYU NI...TERLIUR TAU TGK PIC NI PAGI2...WAH...AIR ROOT BEER FLOAT NI MMG FEVERET UTAMA KALU GI A&W TP TU LER SUSAH SIKIT NAK DAPAT SBB CAWANGAN X BYK..TP KADANG TU BUAT SDIRI JE.. BELI JER AIR ROOT BEER DAN AISKRIM VANILLA...URMM.SEDAPNYA...

    ReplyDelete
  3. huhu..lamanya xmakan a&w..best jek jamu mata di sini

    ReplyDelete
  4. huhu..
    since diet ni ayu,aku dah tak minum dah air berkarbonat nih..
    aii...
    takper..
    raya nnti aku bantai!!

    ReplyDelete
  5. aku br mkn kt A&W smlm..tekak tk sedap ni dk terbyg2 float je...penat tau aku & watie tgu...:-p

    ReplyDelete
  6. wah sedapnya, kepingin tapi ape kan daya DIET

    ReplyDelete
  7. uish, eB sgt2 suker A&W... leh gi jauh2 smater2 nk gi mkn jerk ;p

    ReplyDelete
  8. akku pun baru je lepas hajat kat a&w d JJ au2..hehehe...

    ReplyDelete
  9. still fobia minum float A&W kat alamanda ada langau...huhu

    ReplyDelete
  10. kita klw g a&w mmg xamek float
    sebab xsuke hehe
    tp suke air dia
    sedapp kan
    pastu suke coney dog
    yummy

    ReplyDelete
  11. betul.. lama sgt tak makan nih.. dah tak pemes kan...

    ReplyDelete
  12. tgk yg nie pon telan air liur...huhuhu...nsb baik dkt umah ade a&w nie..hehe

    ReplyDelete
  13. a&w ni aku biasanya suruh dorang deliver ke ofis je. lagipun aku ni mana ada keta nak merayap tetengahari

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...