Sabtu lepas....@ party Kyra ...

as salam

selamat pagi kengkawan semua..

dah sarapan? sarapan apa?

busy pagi nie..or cutie? (ada org tu kan gie holiday...)

so..jom sambung citer petang semalam

aktiviti ari sabtu yg pack jugak la..

petang tu...mula2 kami ke buzzday party

anak geng blogger jugak la

kira 2nd time jumpa Adlin nie

1st jumpa dulu kat buzzday party anak Net

so....kali nie ke buzzday party anak Adlin pulak

(ma acih ye Adlin sbb invite kami..)

location : KFC Setiawangsa...

time : 3 pm (tapi kami sampai lambat sikit..dlm 3.15 gitu)

risau dah Adlin sbbnya....

nanti citer kat bawah....

party kat tingkat atas KFC tu
3 of us at party
(bertiga jer ker..mungkin tidak la kan)

hadiah2...goodies2...party hats...

and cakes....ha banyak tu

3 biji kek dan jugak cupcakes....

and lolichoc

(sbb nie la Adlin risau kami sampai lambat)
kami...????

dah leh agak dah kan....

buzzday cake Kyra


and also cuppies and also lolichoc tu..

ha..mana tak risau kek lambat sampai

sorry ye Adlin

apa pun..kami sampai tu..tetamu baru nak start makan

so...kira diampunkan la kan...he he he...

and kek lagi (nie rasanya KFC kasi kan?)

and satu lagi kek

dari Secret Resepi

green tea cake

untuk Mothers Day

-----

semuanya sedap.....



sian dia....tapi dah ok la tu leh bukak..

my princess..yg bukan main muncung lagi mulut

Mummy & Daddy...


(Ian dok try la besarkan mata dia...

and dah start merah dah time tu..

sbb tengahari tu dia dah tak nak letak ubat mata)

kiranya kami dtg 2 keta..Mummy Ayu & family ngan Net

gerak sekali dr umah Mummy Ayu

on the way tu jam sikit..tu yg lambat skt tu..

Mummy Ayu & Net

Adlin, Suziey, Mummy Ayu & Iris

and of coz..3 of us

me, Net & Suziey..

Suziey sampai lambat skt..

tunggu2 jugak Amy,

tapi dia tak dpt dtg sb Tisya still tak sihat

and jumpa jugak...

Alycia....sgt tomei..sgt friendly....

(rasanya kat blogger gathering ari tu ada gak jumpa,

cuma tak sempat bertegur sapa..)

dok sama2 main games kat situ

best..sat lagi update lagi pic....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. wah bestnya, kita last minit tak leh join sebab papa ada traning kalo tak leh jumpa ayu

    ReplyDelete
  2. ayu,
    sangat best kan dpat jumpe kengkawan...
    sian ian.. sakit mata yer... tapi, tetap hensem...

    ReplyDelete
  3. byk nyer kek....best kan anak2 dpt bermain dgn kawan2 dan mak pun dpt jumpa geng blogger yg lain.Bila pula nak invite BSB pula?

    ReplyDelete
  4. ayu..bestnyer.. byk nyer kek.. puas mkn kek tu...

    ReplyDelete
  5. Anje ~ tu la...kali nie pun tak dpt jumpa gak, bila la kita nak jumpa nie..

    mamalieyna ~ meriah sesangat..

    ita ~ tu la.seronok sgt...

    BSB ~ emm...memang ada plan nak jemput kengkawan..tapi jauh skt la..tunggu ek..

    Iela ~ memang best..sedap semuanya..

    ReplyDelete
  6. Anje paling awal comfirm datang hehe pastu cancell sbb en suami kena trainning...

    Tq ayu n family sbb sudi join b'day party kyra yg simple ni..tu la mula2 agak risau kek b'day girl x sampai2 ngan h/phone lin tertinggal kat umah takut net sesat je sib baik ada pemandu pelancong heheh..xde la lambat sgt ngam2..lagipun potong kek paling last hehhe

    ReplyDelete
  7. wah, gmbar kt ada kat situ.. alycia lum buat entry lg hehe.. haah ayu, dh jumpe ms blogger gathering.. tp time tu kt shy2 cat nak tegur.. maklum la 1st time hehe.. tp skrg tidak lg haha..

    ReplyDelete
  8. ala..
    ramai nye geng2 gelombang biru
    kita xde kt kl
    klw x sure dah bole join

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...