Kecederaan tecik....& prihatinnya seorang abang......sweet!!

sambungan entry sebelum ni..

something happend masa tgh dok tampal2 tu

Ian la..curi2 main gunting..

sekali tah mcm mana tah

leh terkena jari adik dia...

tak de la luka mana pun

just calar cikit

darah pun..tak de menitik pun...

laju jer Abang Ian amik kan plaster

sbb dia tau ada..


dok la tolong balutkan jari adik tu
ala hai..baiknya abang..
sweet je tgk..
sbb dah luka tu la
Iris tak nak main tampal2 dah
dia nak color2 pulak
Mummy pun laju jer..terus simpan gunting tu
bahaya sungguh
yg Ian plak..nak mencuba
nasib takde yg serius...
tu la kisahnya...

~~~~

nie aktiviti ari sabtu

pas nie aktiviti ari ahad pulaks...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. sweet je dua beradik nie...
    abang betul2 caring dengan adik diakan

    ReplyDelete
  2. Ian cepat2 amik plaster sbb dia takut mummy jadi hulk hogam hehe sbb salah dia..tapi Ian so so so sweet la..ada abg prihatin cam ni..adik pun selamat

    ReplyDelete
  3. jom sudi-sudilah join contest ni di http://nafizah-24.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-2011.html

    ReplyDelete
  4. jelas nampak ian penuh dgn kasih sayang..mmg ada bakat jadi abg yg best...sweet sgt

    ReplyDelete
  5. bestkan ader anak sepasang... caring :)

    ReplyDelete
  6. nsb baik la tak jd apa2 kan

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...