Pakai baju baru buat tido.....

(ENTRY AUTOPUBLISH ARI JUMAAT ARI TU)

morning kengkawan semua


pic snap malam kelmarin

bukan malam semalam..

malam hari rabu..

semalam tak sempat nak citer

---

sekarang kan musim panas

so..malam2 memang pakai kan baju lengan pendek je

kat Ian & Iris

balik keja..kasi pakai sleveless jer

tu pun berpeluh2...lari sana, lari sini

majoriti baju tido Ian & Iris...lengan panjang

so..pakai suar & tshirt la je jawabnya

tu yg Iris nampak baju baru dia


em..pakai baju baru la tido malam tu

Iris mood nak bergambar

Ian leka tgk kartun dia
dah kena panggil2..
baru nak kasi pose....

muka baru lepas mandi

muka pun nampak bedak

he he he..

Iris ..tak sempat nak pose
Mummy dah snap

sekali lagias usual nak buat pose mulut muncung la tu.......

tapi tak sempat jugak

---

ok..jab lagi sambung lagi

ari nie boss ada

pas tu nak siap kan working paper dia nak fly2 away lagi minggu depan

so.....happy friday yer!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. bos nnt fly away free sket nk dating dgn geng bachelor kan?
    suke je trus pkikan baju baru kt budak2 ni x basuh dulu,hik3

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...