Kami bertiga lagi..gie mamam lunch semalam...hari ini..????

as salam..

morning kengkawan semua

selamat hari jumaat...

hari nie boss ku masuk opis

lepas 4 hari meninggalkan ku..

as usual...banyak surat & fail menantinya

so....semalam ptg..dah siap dah entry nie..autopublish pagi nie...

so..meh layan citer lunch kami semalam..

as usual...bertiga..me, dia dan dia...

kami gie mamam kat Sogo jer...

ada sale baju bebudak kat bawah tu..tapi tak singgah pun..

tapau air sedap nie..each a cup
than naik terus ke food court..

nie..Mummy Ayu punya

mula ingat nak layan keaw tiow guyeng

sekali ramai org plak

BW tadi ke blog Kak Suzie

tgk dia mamam kat gardens keaw tiow..cedap...

so..menu lunch hari nie la nampaknya..

Net punya...jangan tak caya

mamam popia nie jer..

and Suziey punya

siap ngan kerabu mangga thai lagi...

pas snap2 pic makanan

harus la pic tuan empunya makanan..kami la tu...

me & Suziey...


~~~~

dah mamam kenyang..alhamdulilah

gie bawah jab

jenjalan...

mana leh tangan kosong


beli nie for Ian & Iris

as usual..kena beli 2 supaya tak berebut

dah beli choc..harus la beli nie

ubat gigi...

kebetulan..kat umah pun dah nak abis..

sementara jumpa, ingat..

terus beli

and beli getah rambut ni for Iris

dia suka pakai getah color2 mcm nie..

ari tu beli nipis..asyik putus..

nie nampak mcm tebal sikit..


* lunch hari nie plan ke nak ke MV..nak mamam kat gardens...

just me & Net

sbb Suziey ada date lain

so...sapa nak join????

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. haih..mkn2 together2 saje mereka ni..hee~ janji enjoy kan...dap tu kerabu mangga!

    ReplyDelete
  2. ayu..
    yg korang minum tu bubble teakan?!
    brand ape yer?!
    mcm pernh minum..
    mesti sedap dok?!

    ReplyDelete
  3. nak makan kat garden cam suzie + ezna + ayu rafikah makan tu ke?cantik ek kedai tu

    ReplyDelete
  4. waaa besh tu pegi mkn2 kat Gardens ker ;)

    ReplyDelete
  5. popia tu sedap..slalu gak makan..ade cawangan die kat food court Alamanda..

    ReplyDelete
  6. aktiviti wajib setiap tahun...borong baju raya anak-anak kat sogo

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat keluar ngan kawan2 yang kita sayang n makan sama2 kan...

    ReplyDelete
  8. sangat sedap crispy popia itu!

    ReplyDelete
  9. asal g makan sure tak balik tangan koosng kan hehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...