Kalu ke JJ mesti kena singgah sini....

lagi citer semalam petang..

mcm dicita tadi


kami ke tempat wajib Ian & Iris

tempat main2...

Iris main katak...
Ian main gendang
tgk Ian main

Iris pun nak

tapi tak main pun..

than Iris main bawak keta pulak

pandai pulak tu..

minta Daddy.."nak wet (duit)"..token tu la...

than dia duduk kat tempat pancing nie pulak

tapi tak main jugak...


dia duduk kat keta racing pulak..

bila tanya nak main ker.."nanak"

than main baling bola ngan Abang Ian

pas tu main ketuk2 buaya nie

dah pandai dah main nie...

pastu..posing jab ngan Mummy

Ian & Daddy...main satu game nie..lama..

siap sambung2 lagi

main game apa yg sampai Daddy pun terjoin..?

sambung esok ek...

dah petang..ada keja nak settle jab...


* tadi lunch kuar ngan Net & Suziey

tapi tak snap2 pun...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. Budak2..tempat cenggini memang heaven...hehhe

    ReplyDelete
  2. BUDAK2 MMG KAN..PANTANG NAMPAK MAINAN CAMNI.. WAJIB LA TERJAH..

    ReplyDelete
  3. waaah meriah dunia anak2 ni kan..mainnnn je..hehe..smpai si daddy pun join sama, main apa la tu..hee~

    ReplyDelete
  4. rajinnyer.. ila kalau ke JJ mmg cukup elak nak gi sini... ada 1 peel cam syg betul duit nak labur kat sini... hehe..dah panjang rambut iris ek.. cantik sgt

    ReplyDelete
  5. ni bkan bebudak je suke mummy pon nak juin skali tu.. hihihi

    ReplyDelete
  6. bc n3 ayu nih,remind me that dah lame x g JJ huhu..kemain sonok 2 badek comel tu ye men game

    ReplyDelete
  7. alangkah bestnya la klu aku dpt pergi jln2 ujugn minggu tmpt menan cenggini.
    hhuhuuhh..
    satu tak terpegi sebab ongkos selalu missed.
    satu lagi dah sebab penat
    satu lagi sebab budak2 kecik lagi
    satu lagi..
    berapa banyak satu daaa!!
    kumpul2 dah lebih dari satu...
    huhuhuuhh..
    tak sabo ler nak nunggu askar 2 org tu beso mcm ian n iris...

    ReplyDelete
  8. Wah beshnye santai2 bawak anak main2 kan.. sure diorang pom syok hehe
    G umah kaca ade orang af tak? Kim salam erol eh hehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...