Layan ice cream time cuaca panas2 nie...memang best

semalam petang

balik keja..panas

everyday pun panas sekarang nie

Ian & Iris pun Mummy Ayu kasi pakai sleeveless je ari2

tak la panas sgt..

so...semalam balik keja

kami gie drivethru Mc'D kat Pandan Mewah

emm..layan ice cream..yum yum...
beli mc flurry orea..
satu?

kali nie kena sorang satu

dua2 kena share2 ngan Mummy

he he he..

tapi at least...sampai ke malam ada lagi

Daddy yg tolong abiskan

Mummy memang tak minat sgt ice cream nie

and of coz layan happy meal jugak semalam

tapi agaknya kotak dah abis

so...dlm paper bag jer...

beli 2 set jugak

Ian & Iris tak kisah

tapi Mummy dia yg lebih

sbb memang dah target dah hadiah happy meal tu

apa dia....

straw sponge bob..

comel jer

mual2 dia kasi gelas spongebob satu,

comel gak

tapi nanti berebut..so tukar kasi dua2 pun sama

layan air ngan straw baru la masing2....

2 pic last nei kabur pulaks

tak tau la nape...


====

still busy

tapi sempat gak la buat 2 entry tuk petang nie

kalu sempat ...nanti update lagi

kalu tak..esok jer la yer...

ada benda nak tanya

but nanti2 la..

About mummy_ayu

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 comments:

  1. dapnyer mkn aiskrim.. asya dh xleh mkn slalu.. sebulan bg sekali j mkn.. itu pon kalo dia ok

    ReplyDelete
  2. ayu..terus terliur tgk mc flurry tu.. n straw tu sgt kiut.. nak bl gak

    ReplyDelete
  3. bestnya panas2 ni layan ice cream...tapi lately memang panaskan..tido dalam air-cond pun terasa bahangnya..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...