Lunch hari ni....

lunch hari punya menu....

cut fruits

emmm....diet ker?

pagi tak dah heavy b'fast

so..mcm kenyang lagi

but..tak leh tahan godaan nie...

choc brownies...

yum yum....

suppose plan nak kuar ngan Net

tapi........

kena marah pulak ngan boss tecik

ada ker dia kata me malas

hello....meh tgk kabinet..

malas tak malas..

bad mood jab

ye la..

bukan kena marah ngan boss

tapi boss org lain

malas nak story la...

so...nasib ari nie ada jualan PERKEP

mcm ari tu

tapi tak la besar2 pun

so..just ke situ jer

beli kerepek..3 pkt RM 5

beli novel....ada diskaun RM3...
Net pun dah berjangkit..
he he he..
and story book for Ian & Iris
ada ayam uncle bob nie
Ian suka....so belikan tuk dia

and ada lagi choc yg dpt pagi tadi..

tak makan lagi pun

yg kasi choc nie la yg marah

emmm... :-(

pagi ok jer, sekali marah

tak suka org hangin tak tentu pasal nie....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. lya pon mkn ringan je td.. just roti gardenia butterscotch,,
    minat novel gak yer

    ReplyDelete
  2. dhlama x baca novel..balik bulan 7 ni nak pulus habis2an

    ReplyDelete
  3. kita suke gile ayam tu
    xleh makan selalu
    kalori tinggi hahahha

    ReplyDelete
  4. tension kan kak jd PA ni! org nampak keja ni mcm senang, takde keja, tp diaorg tak tau sebenarnya keja kta! nk ngadap org tua tu tiap saat.. ilang skit je col dah!! suh duk tmt jaga telipon! pdhal kta dah forward kol kat hfon.. kdg2x tu nak berak pon tak senang..

    ReplyDelete
  5. ena n hubby suka mkn ayam gunting tu..sedap jea bila mkn sbb takder tulangkan

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...