Wedding invitation.....musin cuti sekolah kan.....

minggu depan dah cuti sekolah

bila cuti sekolah

biasala..banyak la jemputan kenduri kawin

tapi actually..sekarang

lum cuti sekolah pun

dah ramai yg buat kenduri kawin..

yg nie bukan la kad jemputan untuk Mummy Ayu

tapi untk boss Mummy Ayu

banyak kan?

tak semua yg dia dpt pegi

kalu tak pegi, biasa nya dia akan kirim sampul surat la

minta sapa2 yg pegi pas kan...

semuanya cantiks....glamour2...

yg paling cantik s takat nie..

yg nie..siap ada batu2 lagi

baru sampai tadi

and suka jugak yg nie

sweet jer color dia....

and semua invitation nie Mummy Ayu akan rekod

and senaraikan ikut tarikh

pas kat boss 1 copy, kat driver dia 1 copy

and ada masa tu

dia sampai tak ingat dah

siap leh tanya kat Mummy Ayu

"nie sapa nie Ayu, jemput saya kenduri kawin "

ha...saya lagi la tak kenal.....

pas tu bila kawan dia call..baru ingat
and nak gak la tunjuk

kad jemputan yg Mummy Ayu punya

nie betul tau sendiri yg terima

3 jer...

he he he...

jauh beza kan?

tapi yg 3 nie pun tak dpt nak pergi..

kirim jugak la..

sebab semua jauh2....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. wah banya nye kad jemputan ..

    zr wat masa ni x banyak sgt, weekend ni nk terjah melaka, tu pun g weding adik pd kawn..

    ReplyDelete
  2. kad kawin sekarang canggih manggih....tinggal tak 3D jer lagi...ekekek..ker dah ada?

    ReplyDelete
  3. baaaaanyak nye... ingatkan mummy_ayu punya.. mekchu nye pun banyak.. cantik2 kad kawin skang kan.. jelesss...

    ReplyDelete
  4. banyokkknyerrrrrr

    semua kad canggih manggih

    ReplyDelete
  5. munna pun ada jemputan juga..ahad ni nak hantar pengantin...hujung minggu yg tak payah masak..makan lauk kenduri sampai jemu

    ReplyDelete
  6. mak hai banyaknya jemputan!

    ReplyDelete
  7. ermm..cantik2nya kad jemputan sekarng ni...siap berbatu2 lagi, dah mcm baju pula...

    masa cuti sekolah nilah berlambak2 jemputan, kdg2 sampai tak terpegi...

    ReplyDelete
  8. 3 pun dah byk tu.... ila ada 2 undangan.. tp pun xgi.. jauh... my sis nak tunang n my BIL pun nak tunang..hehe

    ReplyDelete
  9. byk dpt jemputan byk ler pula kena sediakan hadiah nyerrr..heheeh

    ReplyDelete
  10. mmg banyak jemputan kawen musim cuti sekolah nih..kite pon ada 5 kenduri kawen nk kena attend..tp rase tk dpt pegi sume..bg hadiah jeklah kot..huhu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...