Pas anak2...now Mummy pulak....

hari tu anak2 yg tak sihat

hari nie...Mummy dia pulak yg rasa tak sihat..

2, 3 hari lepas memang selalu sakit kepala..

rasanya sbb tak cukup tido

ye la..anak tak sihat..

mana la lena sgt nak tido

hari nie...dah rasa nak demam pulak badan nie..

seram sejuks dah..

ubat2 dah ready dah dlm beg......

nak EL or MC pun

ois tak de yg jaga pulak

walaupun boss takde..

tgk ptg nanti mcm mana

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. alahai kesiannya.. makan ubatnya ye mummy takut melarat nanti...

    ReplyDelete
  2. kesiannya..anak2 demam, mummy dia boleh jaga tapi klu mummynya yg demam sapelah pula nak jaga..daddy dia pulalh yg jaga...he..he..

    get well soon dear....

    ReplyDelete
  3. adduh gitulah family, sorang kena, berjgkt pulak ke sorang yg lain..huu~ si abah arif pun dh berjngkit nak demam mlm td, sempt mkn ubat, hope demam tak jdi..huu~

    take care n hope cepat baiknya..yee~

    ReplyDelete
  4. semoga ayu cepat sembuh....amin

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...