2 Dah sampai dah....lagi 2 on the way....

semalam dah sampai dah
yg Mummy Ayu pesan hari tu...
hari nie majoriti entry pasal novel...
:-)
nak buat mcm mana..
Mummy Ayu memang suka baca novel
so....yg dah sampai semalam
and tengah baca nie...

Sebenarnya, Saya Isteri Dia
tajuk..memang menariks
and lagi satu...
lum baca lagi
and....
semalam..ter'order' lagi 2
dari Kaki Seni plak kali nie....
Kau Pemilik Hati
Kau Pemilik Hatiku
Merah Cinta Epal
and Merah Cinta Epal

Mummy Ayu lagi suka beli secara online
sbb jimat..
kalu beli kat Kaki Novel secara online..dpt diskaun RM4
kalu beli kat Karya Seni secara online...dpt diskaun RM3
ok kan?
so..cukup rasa nya untuk bulan nie..
dah 5 buah dah..
emmmm...
tapi...yg semalam tu..mcm menariks jer..
1 lagi ok la kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. wah mummy
    shopping novel lagi yerk..
    lama dah tak shopping novel
    last baca novel tajuk
    "sebenarnya aku isteri dia"..
    mmg best citer tu
    leh cari novel lagi nie gamaknya..
    ok gark kalau boleh beli online kan...

    ReplyDelete
  2. kak ayu memang terbaiklah.....

    ReplyDelete
  3. rajinnyer ayu rajin membacer :)

    ReplyDelete
  4. wah....kalah la along mcm ni..along sebulan 3 jer beli..itupun beli sorok2,tau2 dah banyak jer...

    ReplyDelete
  5. mak ai.. banyaknya novel.. saya pun sangat2 suka baca novel ni tapi susah la sekarang sebab asal jer nak baca memang ada la yang duk kacau.. tak concentrate jadi nya...

    ReplyDelete
  6. hobi kita sama...yana pun baru beli 2 buah novel baru...tengah baca kau milikku....

    ReplyDelete
  7. menarik semua tajuk novel..
    tp sekarang nie kan trend penulis guna nama samaran yang canggih-canggih kan..susah nak ingat...hihi..

    ReplyDelete
  8. rajinnya ayu ni, kita selalu je lalu kat border tapi takat pandang je la novel2 tu, kalo ayu dekat the curve ni kita rasa dah berbakul2 ayu beli novel kot..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...