Family pic......

tak ada..
wedding kali nie..tak dpt snap family pic....
:-(
sbb nya...Ayag busy layan tetamu
punya la susah nak panggil dia masuk jab
dia masuk snap sekping jer..pic Ibu & Ayah with pengantin
pas tu kuar dah
so..kami just snap gambar kami adir beradik with pengantin..
see.....Mummy Ayu letak no dah
dr no 1 me....hingga no 8...Acu Amie
menantu lelaki
Didi....kuar ngan Abah...FIL Mummy Ayu
Iris...tido
Ian..ada
yg BIL plak....Abg Amir..tido ngan Qiqi
so..just pic kami adik beradik ngan pengantin jer la....
ok la kan..dr takde langsung...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. ramainye adekbradek kak ayu!

    ReplyDelete
  2. bkn sng kan nak ambik pic family, time gini la ambik peluang

    ReplyDelete
  3. baru tau ramai adeq beradeq ayu, yang last tu cam lain sikit, yang lain mirip sama, 4 lelaki 4 pompan...best2 adeq beradeq ramai2 ni...yang no 6 tu cam Ian pun ada...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...