Packing & baking time....

ok...masuk citer preparation untuk kenduri pulak...
Mummy Ayu kan start cuti hari khamis
malam rabu tu jugak
kami mula kan operasi packing2 nie...
3 of us...of coz la
and tq for both..
my hero & my princess
sbb masing pun dok rajin nak menolong
Ian..dok asing2 kan tin bride & groom
Iris plak
dok masukkan biskut dlm tin tu
emm...nak tengok gift kami???
tin comel....bride & groom
kat mana beli?
online gak la
tapi seft pick up kat PJ...
macam mana cari?
Ibu Mummy Ayu yg cari & jumpa
Mummy Ayu just tolong email kan jer
(tu pun salah order..sowie ye Ibu)
kat mana?
boleh jer deal ngan owner dia..Cik Azfar...sgt friendly
so..dlm tu kami isi cookies
yg untuk bride..kami letak biskut buah kana
Ibu Mummy Ayu yg buat
yg untuk groom
letak choc chip cookies
yg nie...makcik Mummy Ayu yg buat & sponsor...
malam tu gak..settle 500 pcs tin tu
suppose 600..tapi Mummy Ayu la...salah order
khamis malam....
emmm...baking time....
Mummy Ayu buat choc cupcakes...
suppose nak buat kek mini mcm kat sinie..
tapi last minit tukar plan..
buat cupcakes jer..
deco2 sikit
pas tu
packing2 mcm nie
than..baru tolong sisi kedua packing2 kat depan
emmm...mcm2 ada....
kul 12 lebih gak la settle mlm tu
bersusun jer kat depan...
jgn Ian & Iris kasi jatuh sudah
ada yg untuk VIP, rombongan pengantin perempuan
ada yg untuk kengkawan pengantin & sedara mara
and yg paper bag banyak2 tu untuk tetamu lelaki
tin2 comel tu ..untuk tetamu perempuan
settle satu bab
byk lagi bab tunggu hari jumaat tu plak...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. rajinnya masing2 tolong packing ek...gambo last tu iris nak menari ke tu

    ReplyDelete
  2. wah cantiknya tin bride & groom tu... sangat2 cantik dan comel ar.. rajin eh Ian dan Iris tolong mummy... gitu la kan saling bantu membantu... :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...