Terbaru and terbaik untuk semua Ibu-ibu hamil..

Hamil..adalah satu pengalaman yg terindah yg berlaku kepada kita..

para Ibu & wanita

Setiap pasangan yg berkahwin pasti inginkan cahaya mata

Dan bila mengetahui yg isteri hamil..

Pasangan akan sgt gembira

And kita..seorang isteri & wanita

Merasakan..kita seorang wanita yg sempurna

Perubahan demi perubahan berlaku kepada kita...ibu yg hamil

Dan semestinya....pelbagai persoalan jugak bermain2 difikiran

Terutama sekali..buat yg pertama kali hamil

Satu hubungan istimewa terbina antara Ibu & bayi yg di dalam kandungan

Dan kita..para Ibu...semestinya mahu memberi yg terbaik untuk bayi

Sejak mereka di dalam kandungan lagi

And..yg terbaik, No 1 di Malaysia...

Semestinya...Anmum Materna

special bond between mother and baby

apa yg kita makan, baby makan

apa yg kita cakap, baby dengar

apa yg kita rasa, baby juga boleh rasa

special kan?

And..untuk itu..kita of coz nak berikan yg terbaik untuk baby

And perkara yg selalu bermain

Cukup ker apa yg kita makan nie untuk baby?

Untuk itu

Anmum Materna adalah pelengkap untuk Ibu hamil dan juga baby

Nie yang masuk bab terbaru tu

Terbaru.....

Anmum Materna kini mengandungi Probio DR10 and Prebiotic untuk menyokong penyerapan nutrient yang optimum

Probio DR10 dan Prebiotic adalah berkaitan dan saling memerlukan

Probio DR10 dan Prebiotic adalah bakteria baik untuk sistem penghadaman

Dan sistem penghadaman yang baik menyokong penyerapan nutrien

Probio DR10 nie sejenis probiotic yg berasal dr yogurt

Prebiotic pula membekalkan ‘makanan’ kepada Probiotics (bakteria baik),

Untuk menyokong pembesaran/ perkembangannya.

Prebiotic nie mcm ‘Inulin’ dlm Anmum Martena yg berasal dr tumbuhan dan juga berfungsi sebagai fiber

Minum 2 gelas sehari..

Cukup lengkap

Untuk Ibu dan baby dlm kandungan

Probio DR10 + Prebiotic (Inulin)

Menjadikan Sistem Penghadaman Yang Baik

Maka Nutrien pun dapat diserap dgn optimum

Selain dr itu

Anmum Materna juga mengandungi

~ Folid Acid

nutrient yg paling penting untuk ibu2 mengandung

ye la..bila pregnant jer..folid acid nie jadi ubat wajid

kena makan2 tiap2 pagi

nie adalah untuk pembentukan tulang belakang baby

selain dr tu, folid acid juga dpt mengelakkan dr anemia,

keguguran dan kelahiran pramatang

(hanya folic acid dalam Anmum Materna yang terbukti secara klinikal..

susu kehamilan lain tidak)

~ Gangliosides and DHA

gangliosides nie penting untuk perkembangan otak baby

dan untuk sel sel otak baby berhubung.

(nutrient nie pun ada dalam susu Anmum untuk baby/kanak2)

otak baby kan mula berkembang dr dalam perut

so...bila oatak tu banyak berkembang

makin bijak la anak2 kita

sapa tak nak anak2 bijak kan?

Anmum Materna juga merupakan susu untuk Ibu Hamil No.1 di Malaysia.

Paling banyak ibu hamil yang beli.

So...apa lagi yg diperlukan?

Semua nya lengkap....

Dalam Anmum Materna


~ iklan nie petikan dr majalah Pa & Ma bulan Jun 2011 ~

Untuk ketahui dengan lebih lanjut lagi..

Jom ke website... www.anmum.com.my

Or ke facebooknya https://www.facebook.com/AnmumClub

Mummy Ayu....sihat & gembira dengan Anmum Materna

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. ema pula jenis yg tak minum susu..time preggy dulu ada juga beli susu utk ibu preggy berperisa coklat..tin kecil..itupun tak habis...huhuhu

    ReplyDelete
  2. mummy ayu pregnant ke...wah baru tahu ni...berita gembira...congrates sangat...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...