Ian dapat surat cinta???

semalam balik keja
Ian kasi surat nie
suspen gak..
surat apa nie?
ingat surat warning ke
apa ker..
rupa rupanya..
surat makluman
hari nie ada 'Water Play' kat tadika Ian
so..cikgu pesan la bawak....
suar mandi, singlet, towel & bag plastik
Ian bawak swimming trunk dia...
Mummy bawakkan sura pendek...
mana tau..kawan2 semua pakai seluar pendek..
segan plak dia sorang jer pakai swimming trunk
and...kasi singlet jugak....
so..bukan main la Ian..
excited nak gie sekolah hari nie
and..
minggu depan..22 jun
ada seisi amik gambar kat tadika
so..pakaian smart casual
emm..Ian nak pakai apa yer???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. bestnyer...mandi kolam ramai2..syafiqah suka mandi kolam

    ReplyDelete
  2. hik3, syok tu men air, zt pon smlm dpt gak surat, igtkn apelah,rupenye resit je t__t

    ReplyDelete
  3. wah best ian suka punyer ni, budak2 kan suka air, balqis esok ada report card day, dup dap dup dap mamanya

    ReplyDelete
  4. suspen je..ingat betul2 Ian dpt surat cinta..dak hensem mesti ade yg minat..hehehe..

    ReplyDelete
  5. wah bestnya tadika dia siap ada swimming2 lagi.. :)

    ReplyDelete
  6. Mesti mula2 hati tu dok terdetik n tertanya2 surat apalah yer...

    ReplyDelete
  7. my doter pon dapat surat makluman gak smlm..monday 18jun cuti israk mikraj..

    ReplyDelete
  8. igtkan dpt surat sbb kes gurau2 kasar ngan kwan2 tu..naseb baek! ;)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...