Suka...suka..suki...........

salam jumaat semua
mood ~ gumbira
of coz la....
semalam..malam jumaat..opss....(bulan tgh mengambang)
hari nie jumaat...lunch lama tapi yoday tak kuar ngedate ngat Nes
sbb semalam dia dah inform dah, dia ada hal ari nie
plus..happy sbb esok dah weekend
leh rehat & leh settle kan kerja rumah
and...leh baca novel sambil golek2...
:-)
mood nak bergambar pagi nie
so....seft timer..snap2....
with my beloved novelssss
:-)
emmmm..
ada 2 novel tebal nak baca weekend nie
tapi rasa leh settle satu jer la....
yg lagi 3 tu dah settle dah baca.....
tapi lum buat review kat sini kan?
emmm....nanti Mummy Ayu buat yer..
jom sarapan dulu..
hari nie boss masuk opis
sure busy gak nie..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. dengki tengok ayu dengan novel....hahahahaha

    ReplyDelete
  2. self timer pun mjadi mummyayu ni...hehe

    anak2 xkaco blh la nk mnelek novel, klu sy ni br buka " ibu nk susu?, ibu nak makan?" huhu...

    ReplyDelete
  3. tebalnye novel bole abis 2 hari..kte seminggu pun blm tentu abis hehe

    ReplyDelete
  4. mesti banyak collection akak ni kan...=)

    ReplyDelete
  5. rajin ayu..sy dah takde masa nak baca novel dah..baca majalah pun ambik masa skrang..

    ReplyDelete
  6. seronoknya...erm..tebal-tebal tu mesti best :)

    ReplyDelete
  7. wahh bestnye...banyak novel...review sikit yang paling best..hihi..suka baca novel tapi husband had kan 1 novel sebulan..hohoho

    ReplyDelete
  8. rajinnya ko membacakan...aku ni kat ofis nak belek tipon pun xde masa. kat rumah lagi le

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...