Kenapa ngan Nuffnang ku???

salam semua..
selamat hari khamis
~~~
dekat seminggu dah nak share cita nie
tapi tak share2..
nie teringat semalam..
laju jer buat draft and autopublish untuk pagi nie
dah dekat seminggu dah
Mummu Ayu tak leh nak login kat nuffnang..
bila log in..
jadi mcm nie
dia kuar...
bad credentials
emmmm..
kenapa ek?
mula2 ingat sbb salah pasword
so....Mummy Ayu try la reset password
and try masukkan password baru..
pun tak leh
so..dah hantar dah tiket kat nuffnang
and sgt cepat diaorang reply..

Dear Idayu,

Thanks for writing in. Once solution we can suggest is to clear your cache and then try again. Should this problem persist, please contact us again and we will see what we can do to help you. Sorry for the inconvenience cause Idayu. :)

Cheers,
Rachel Chia
Community Executive
Nuffnang Sdn Bhd

and after try lagi pun
still tak eh
so....semalam..hantar satu lagi tiket
harap2 okey la pas nie
risau nie..
:-(
dah la dah lama tak dpat BE

ada kengkawan yg pernah kena mcm nie tak?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. kak.....nana pun jadi mcm tue jgk tp ayatnyer lain skit le..tp smpai skrg xbleh nak log in........huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. aritu dah kena
    abis seme hilang gliteratti
    so aku tepon terus
    cer ko tepon

    ReplyDelete
  3. tak pernah plak jadi camtu, hope lepas ni ok ye

    ReplyDelete
  4. So far belum lagi... Kenapa lah ae?

    ReplyDelete
  5. problem lin plak kalau masuk nuff x leh tgk sape yg dok visit blog kita pelik ...uv xnampak

    ReplyDelete
  6. setakat ni belum pernah lagi.. harap2 tak jadi macam ni la kan..

    ReplyDelete
  7. ak ah jadi gak xleh login huhuhu

    ReplyDelete
  8. takde BE pung...berhenti berharap...pasrah...sob...

    ReplyDelete
  9. harap dpt fix problem tu dear..

    ReplyDelete
  10. so far x pernah lagi la...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  11. Cik rose lagi tak tahu pasal Nuffang nie hihihi

    ReplyDelete
  12. alemak, nape ek..
    try kol trus la kak ayu
    cam ayu ckp tu..
    eh, eh..
    dua2 ayu plak, hihihi

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...