Dah order dah........

kan hari tu Mummy Ayu ada cita pasal satu novel nie..
yg tajuk jer dia pun dah menariks...
emmm...
pagi nie saja2 la jengah kat laman karya seni
and...diaorang dah bukak order
and sinopsis pun dah ada..
Suami Aku Tak Romantik
tapi Autistik

jom baca sinopsisnya ~
NURA ALIA seorang gadis periang yang telah jatuh cinta dengan Syed Azmi, seorang anak Datuk yang kaya dan handsome! Walaupun dia tahu Syed Azmi seorang womaniser, Nura Alia yakin bahawa lelaki itu pasti akan meninggalkan gelaran itu demi cinta mereka bersama.

Akhirnya, dari cinta ia berubah benci! Syed Azmi juga hampir-hampir meragut kesucian Nura Alia. Nura Alia menyimpan dendam kesumat pada lelaki itu.

“Aku bencikan kau, Syed Azmi! Kau memang lelaki tak guna!” -NURA ALIA

Demi menjalankan rancangan membalas dendamnya, Nura Alia akhirnya nekad untuk menjadi babysitter kepada abang Syed Azmi yang autistik, Syed Azwan a.k.a Boboy, budak tak cukup seringgit yang sengal! Dalam terpaksa dia rela melayan setiap kerenah Boboy.

“Boboy! Boboy memang suka menyusahkan akak, kan?! Eee… geramnya aku!” -NURA ALIA

Selama tujuh tahun, BOBOY hidup di dalam dunianya sendiri. Dunia kanak-kanak autistik yang sengaja diciptakannya demi menyembunyikan sejarah silam. Sejarah silam yang membuatkan dia menyimpan rasa bersalah sehingga ke hari ini.

Namun, semuanya itu berubah apabila Nura Alia hadir dalam dunianya. Hati Boboy berdegup lagi. Dalam diam, dia menyayangi si babysitternya itu.

“Kita minta maaf sebab selalu menyusahkan kakak. Kita sayangkan kakak!” BOBOY

Tapi, tiada siapa yang dapat menghalang suratan takdir. Nura Alia dan Boboy akhirnya bersatu dalam sebuah ikatan. Pada saat cinta semakin bersemi, muncul pelbagai halangan yang menggugat rasa cinta yang baru hadir itu. Masing-masing masih menyimpan banyak rahsia. Rahsia yang mampu mengundang rasa kecewa dan duka dalam hati mereka berdua.

Rahsia siapakah yang bakal terbongkar dahulu? Apakah nasib ‘cinta’ yang baru bersemi dalam hati mereka itu? Adakah dari cinta sekali lagi ia akan berubah menjadi benci?

“Maafkan abang, sayang. Selama ni abang dah tipu Lia. Abang sebenarnya bukan Boboy yang autistik. Abang masih Syed Azwan yang normal. Abang…” -SYED AZWAN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

menarik kan?

so....apa lagi..

Mummy Ayu pun.....

THANK YOU FOR YOUR ORDER.

Success Your order has been successfully placed!

A confirmation email has been sent to: idayualwi@yahoo.com


Anda boleh membuat pembayaran di mana-mana kaunter bank Maybank, mesin ATM Maybank atau secara online untuk akaun di bawah:
Account holder: Karyaseni Enterprise
Account No. : 562384119525
Bank : Malayan Banking Berhad (Maybank)

dah order pun..
:-)
just balik nanti transfer payment guna Maybank2u...(kat opis nie sengal...selalu hang)
pas tu.....dapat leh baca...

kengkawan..nak order?
klik jer kat sini.....leh dapat diskaun


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. wah...gigih eh order online..nak order jugakkkkkkk...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, suami saya romantik...heheh..

    cantik kulit bukunya..

    ReplyDelete
  3. sungguh cepat ayu nie....
    jue baru je selesai ..."awak suka zaya tak"...
    HILMAN YONG kau tetap dihati

    ReplyDelete
  4. mak ai. macam best jer novel ni.. :)

    ReplyDelete
  5. Novel pun ada online jugak ye.. Memang canggih sekarang; )

    ReplyDelete
  6. mcm best je novel nieh..hehe..selamat membaca!!..;D

    ReplyDelete
  7. besnye sinopsis dia..rsa cam nak order skang gak..hehe..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...