Wedding cake..love it!!

ok....dah settle cita pengantin..
jom tgk kek pengantin...
emm..nie atas kek tu
and antara syarat2 yg my sis letakkan
~ nak kek biru
~ lebih dr 1 tingkat
~ mesti cun
~ mesti sedap
~ and paling penting nak atas patung pengantin kat atas kek tu
so...ini la hasilnya
kek 3 tingkat, color biru, cantik & rasa nya..yum yum..
cedap...kek choc moist
suka kat part bunga2 tu...
walaupun cuma guna bunga biskut yg biasa tu
tapi susunan dia .. cantiks

sapa yg buat?
order kat mana?
berapa harga?
semua my sis..Angah yg uruskan
dia order kat kawan adik ipar Mummy Ayu...
for info adik ipar Mummy Ayu tu pun chef
and pernah kerja sama2 ngan Mummy Ayu
and diaorang berkenalan pun..melalui Mummy Ayu la
tu pasal la Mummy Ayu still panggil adik ipar tu..Abg Amir
sbb dia lagi tua dr Mummy Ayu & dah terbiasa dr tempat kerja
kelakar kan?
tu dia pengantin buat pose ganas nak tikam kek pulak
apa pun...love the cakes...
cun & cedap.....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. mmg cantik, ni mau 200lebih ni, sbb slalu klau nureen order sebiji yg butter cream pon dh rm150...

    ReplyDelete
  2. wahhhhhh...serious cantekk kek tuh...

    ReplyDelete
  3. huhuh.
    ketaq tgn aku nengok cake nih..
    neves ni weih adik aku request suh deco..
    tgh gigih la cari design yg cute tukwedding adik aku nnti

    ReplyDelete
  4. cantik la kek tu, sesuai dgn pengantinnya

    ReplyDelete
  5. Cake sedap n chantikss ni boleh tempah kat sini..
    https://www.facebook.com/#!/adzidah.ahmad

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...