Tak sabar nya tunggu november nie...

tak sabar nak tunggu november
to be exact...16 november 2012
(bukan 8 november....)
sebabnya.....


twilight breaking dawn part 2
best best best...
tapi..
ada gak tak best
sbb nie last part kan
pas nie takde dah twilight baru..

Net..mark ur calender key....
Fida, wish you were here with us..
leh ngedate2 mcm tgk twilight eclipse dulu
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. laaa...ingat nak terbang bercuti ke...pasal twilight ni jer...sib baik along x minat..huhu..

    ReplyDelete
  2. Amboi lama lagi tu nak tunggu bulan Nov? Hehehe...

    ReplyDelete
  3. mak ai lamanya lagi.. dah la tak sbar nak tengok.. :)

    ReplyDelete
  4. wahhh..ni last part ke camne? nnt dh tgk bhlla kasik review,heheeh

    ReplyDelete
  5. seb baek aku tak minat
    klu tak boleh ngedate same..
    ehehhee

    ReplyDelete
  6. Cik Rose pun tak sabar jugak hihihi

    ReplyDelete
  7. kak ayu....sama la ngan kita...tak sabar sangat ni! =)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...