Sapa nak beli fridge magnet????

emm..banyak kan FM
ada sapa2 nak beli ker?
ada yg berkenan?
tengok...
dah clear dah peti ais Mummy Ayu
tapi.....
bukan sbb nak tukar hobi or
bukan nak jual FM tu semua
NO..NO..NO..
fm tu semua BUKAN UNTUK DIJUAL...
acah2 jer tadi tu...
sayang tu..
weekend lepas..Mummy Ayu cuci peti ais..
kat dalam dah bersih..
kat luar pun kena berish la
so..tu yg bukan semua FM tu..
las2 peti ais
than susun balik...
see..
dah penuh dah
bukan kat depan jer.
kat tepi pun Mummy Ayu tepek FM
kat tepi tu byk FM gambar2 kami la
and kat depan tu
baru FM yg lain2..
banyak FM nie souvenir dr kengkawan & sedara
ada gak hadiah GA kat blog
and ada gak yg Mummy Ayu beli sendiri masa gie jenjalan
sayang sangat semua koleksi nie
mula kumpul FM pun masa mula berblogging nie
so..baru 3 tahun la..lebih kurang
~~~
Ian & Iris tak kacau or main FM nie ker?
(ada yg tanya..)
kadang2 tu Ian & Iris ada gak main..
ada yg dah pecah/ patah pun.. :-(
tapi selalunya..diaorang tak kacau pun
tapi kali nie..Mummy Ayu susun FM yg fragile kat atas2..
yg kat bawah tu..FM yg getah..yg tak leh pecah la
harap2 ok la pas2 nie...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

17 comments:

  1. kalo ader lebih nk jerk. hik3

    ReplyDelete
  2. banyaknyer FM..tadi ingt betul² nak jual hehe

    ReplyDelete
  3. kalau mak along kat umah..x dibaginya letak fm..semak katanya...

    ReplyDelete
  4. mak ai.. banyak nya... :)
    koleksi tu.. Hehehehe :)

    ReplyDelete
  5. Mak ai banyaknya??? Kagum sungguh...

    ReplyDelete
  6. tipu ya..ingat betul2 nak jual..ibuayu punya FM tak sebanyak ayu...hehehe

    ReplyDelete
  7. hambekkk tu makk aiii meriah peti ais kekeke .. kumpul gak tp baru sikit semua hadiah dr kawan2 n GA ..

    ReplyDelete
  8. hambekkk tu makk aiii meriah peti ais kekeke .. kumpul gak tp baru sikit semua hadiah dr kawan2 n GA ..

    ReplyDelete
  9. ingatkan ada btul2 nak jual tadi..
    baru nak pilih =p

    ReplyDelete
  10. byknye...klu orked, hbis ank2 main2..bsepah2 tcabut bagai...

    ReplyDelete
  11. bnyknye..klu kat peti ibu sllu kmbar yg kerjak n,klu bnyk cm nie lglh diorg suka..:)

    ReplyDelete
  12. wahhh..menariknye...rajin kumpul fm ek.

    ReplyDelete
  13. haih..aku pnya abis si aQeel main2..dia dok susun terabur2..tensen btl..xkemas jadinyaaaaa

    ReplyDelete
  14. maaf ye, nak tumpang promote FM dekat sini..kalau ada sesiapa nak beli Islamic FM boleh contact saya. ada stock Ayat Kursi, Doa Naik Kenderaan, Allah, Muhammad.

    ReplyDelete
  15. maaf ye, nak iklan skit.
    saya ada menjual Islamic Magnetic Fridge. Ada Ayat Kursi, Doa Naik Kenderaan, Allah, Muhammad.. Sekiranya berminat, boleh la sms 0126719704.
    maaf sekali lagi

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...