Topeng tiger..share2 yer...

salam and morning semua...
harap2 internet hari nie and hari2 seterusnya..ok2 jer la..
boring la kalu takde internet
sbb tak leh nak berblog..
so..sambung lagi citer
still cita hari jumaat lepas..
beli pampers utnuk Iris
(untuk pakai time tido jer)
dapat free topeng tiger nie..
comel jer kan
dapat 1 jer la
sbb beli 1 pkt jer
1 peket besar pampers tu pun tahan lama gak
sbb Iris cuma pakai time tido jer
1 keping malam 1 keping siang
kalu tak tido siang..tak pakai la
so..kena la share
Ian & Iris
tu dia
tiger2 Mummy..
topeng tu sgt lebut & comel
memang design untuk kids..
emmm..mcm nak gie cari & beli lagi jer
ada binatang apa lagi la kna?
:-)
Mummy yg over
masuk hari nie..masing2 dah buat dek jer ngan topeng tu
mula2 dpt jer berebut gak la sikit...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. wah bestnya, balqis dah tak pakai diapers so tak leh la nak dapat ape2 free gift lagk

    ReplyDelete
  2. hahahaha...comelnya tiger2 mummy tu yer. hehehehee... dorang teruja masa 1st time dapat topeng tu jer... bila lama2 memang buat dekkk jer kan.. hehehehehe

    ReplyDelete
  3. aloh aloh chumelnye la pakai topeng tiger2..hheh..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...